Clarvăzătoarea a oferit detalii de-a dreptul șocante pentru anul 2021. Baba Vanga, a prezis, cu ceva timp  înainte să moară, că în anul 2021 se va găsi tratamentul pentru cancer.

Baba Vanga 2021
Baba Vanga 2021[Sursa foto: planetamagnifico.com]

Dar divin sau simple coincidențe

Baba Vanga a mai prezis pentru 2021 că economia Europei se va prăbuși. Adevărat, covid-19 a dus la o scădere a economiei, nu doar în Europa, ci în întreaga lume.

Clarvăzătoarea a anunțat și foarte multe cataclisme și dezastre. Incendii au avut loc în Europa, în Grecia, Turcia, Italia și Siberia. Pe Europa a pus stăpânire cel mai puternic val de căldură din ultimii 30 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Nostradamus despre 2021. Ce se va întâmpla după pandemia de coronavirus în România

„Nostradamus din Balcani"

Baba Vanga a prezis că preşedintele rus Vladimir Putin va fi asasinat și că  atacuri extremiste vor lovi Europa. 

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului".

Baba Vanga și-a pierdut vederea la 12 ani, acela fiind momentul în care ar fi primit acest dar de a prezice viitorul.

Printre predicțiile Babei Vanga se numără: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Citeste si: VIDEO-Specialiștii ne spun ce să facem să ne clădim o viață fără griji


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si