Bacalaureat 2019. Ce note a luat Daniela Crudu la BAC

Bacalaureat 2019. Şi vedetele din România au trecut, de-a lungul anilor, prin emoţiile examentului de Bacalaureat. Iată ce note a obţinut Daniela Crudu.

Author: R.B. vineri 07 iunie 2019 , 11:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bacalaureat 2019. Daniela Crudu a absolvit Colegiul "Dimitrie Bolintineanu", din București, iar examenul de Bacalaureat l-a promovat cu notă 7,81.

La limba română, proba orală, bruneta a obținut nota 8,5, iar la scris, 6,15. La matematică a reușit să ia doar 6,6, la engleză, proba orală – 8, iar la biologie 7,65. La sport a luat 10, potrivit edu.ro.

Bacalaureat 2019. Ministerul Educației Naționale a anunţat că rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului a fost de peste 85%.

Citeste si: Bacalaureat 2019! Fiica lui Robert Turcescu trage un semnal de alarmă! Ioana spune lucrurilor pe nume: ”Bacalaureatul românesc este fix o toceală”

Bacalaureat 2019. Un singur candidat a promovat cu media 10 

La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10.Sesiunea

specială se organizează pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea loturilor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.( vezi ce spun liceenii după prima probă)

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu: "Abia reuşea să treacă anul"

Bacalaureat 2019. Care este calendarul probelor

Bacalaureat 2019. S-a aflat rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului. Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2019 a început luni, 3 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Proba va continua în data de 4 iunie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (5- 6 iunie). În zilele de 7, 10 și 11 iunie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 12-13 iunie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). Candidaţii de altă confesiune decât cea ortodoxă, care sărbătoresc Rusaliile în data de 10 iunie, pot fi programaţi pentru susţinerea probei D în zilele de 7 şi 11 iunie. Prima probă scrisă- Limba si literatura română - Ea)- va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba si literatura maternă- Eb)- este programată marți, 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă- cea la alegere a profilului și specializării- proba Ed)- se va desfășura joi, 4 iulie. Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00- 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Citeste si: Ce ii sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si