Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu: "Abia reuşea să treacă anul"

Evaluare naţională 2019. Nu mai e un secret că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu.

Matei Vaihan, joi 06 iunie 2019 , 08:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Evaluare naţională 2019. E clar că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu. Preşedintele Senatului nu a fost un elev strălucit, aşa cum s-a relatat, la un moment dat, în presă. “Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu, în clasa a XI-a, în afară de Limba Franceză, unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33, şeful Senatului abia reuşea să treacă anul”, a dezvăluit curentul.info. (vezi câţi bani câştigă Tăriceanu din afacerea cu maşini)

Citeste si: Ce note a obținut Irina Tănase la Bacalaureat? Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011 și a devenit secretară

Evaluare naţională 2019. Tăriceanu a avut note mici în clasa a XI-a

“În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul şcolar 1968-1969, Călin Popescu Tăriceanu, pe trimestrul I, are media 5 la Română, media 5 la Economie politică, media 5 la Fizică, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie şi tot atât la Matematică. În trimestrul II, la Limba română: profesoara Soroiu îi încheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizică. Ionașcu, de Istorie, e mai "darnic” și Călin ia media 5”, s-a mai scris despre notele lui Tăriceanu din liceu.

Evaluare naţională 2019. Tăriceanu a fost corigent la Fizică pe vară cu 4.67 

Evaluare naţională 2019. S-a aflat că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu. “Media clasei a XI-a e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul României și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XII-a G.”, s-a mai dezvăluit despre performanţele şcolare ale lui Tăriceanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si