Bacalaureat 2019. Doi elevi au fost eliminați de la prima probă, după ce au fost prinşi cu telefonul mobil asupra lor!

Bacalaureat 2019.  E clar că doi elevi au fost eliminați de la prima probă, cea de competență lingvistică la Limba și Literatura Română.

Author: Matei Vaihan marți 04 iunie 2019 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bacalaureat 2019.  Nu mai e un secret că doi elevi au fost eliminați de la prima probă a BAC-ului, cea de competență lingvistică la Limba și Literatura Română, care a început luni, 3 iunie.

 Doi elevi din Craiova au fost eliminați din timpul examenului, după ce au fost prinși cu telefoanele mobile asupra lor.( vezi ce subiecte s-au dat la Limba română oral)

Citeste si: Evaluare Națională 2019. Calendarul aprobat de Ministerul Educației: Prima probă se desfășoară pe data de 18 iunie

Bacalaureat 2019. În Dolj sunt 4.428 de candidaţi 

Este vorba despre un elev de la Colegiul Naţional Pedagogic "Ştefan Velovan" şi unul de la Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii "Constantin Brâncuşi" din Craiova. Ambii au fost eliminaţi, luni, de la proba orală la limba română după ce au fost prinşi cu telefoanele mobile asupra lor.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Dolj, pentru sesiunea de bacalaureat iunie-iulie 2019, care a început luni, în judeţul Dolj s-au înscris 4.428 candidaţi, din care 3.731 din serie curentă şi 697 de candidaţi din seriile anterioare, iar la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) participă 3.773 de candidaţi.

Bacalaureat 2019. Urmează proba de evaluare a competenţelor digitale 

Bacalaureat 2019. Examenul de bacalaureat continuă în zilele de 7, 10 şi 11 iunie cu proba de evaluare a competenţelor digitale, la care în Dolj s-au înscris 3.403 candidaţi, iar în 12-13 iunie, 3.445 candidaţi vor susţine probele de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, potrivit Agerpres. Elevii intră în sala de examen în ordine alfabetică și extrag un bilet cu subiecte, după care merg într-o bancă, unde vor rezolva cerințele notate pe foaia aleasă. Pentru rezolvarea subiectelor liceenii au la dispoziţie un timp de gândire de aproape 15 de minute, conform metodologiei anunţate de Ministerul Educaţiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si