Băiatul unui fost președinte german a fost înjunghiat mortal

Lumea politică germană este șocată după moartea lui Fritz Von Weizsäcker. Băiatul unui fost președinte german a fost înjunghiat mortal marţi seară.

G.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiul președintelui era doctor și se afla în cadrul unei conferințe la spitalul Schlosspark din Perlin la care asistau aproximativ 20 de persoane. În momentul prelegerii, un bărbat a intrat grăbit în sală și l-a înjunghiat, conform anchetatorilor. Oamenii prezenți în sală au ajutat la prinderea suspectului.

Citeste si: Tânără însărcinată în 6 luni, ucisă de câini într-o pădure din Franța

Întâmplare uluitoare la serviciu - Băiatul unui președinte german a fost înjunghiat mortal

Fritz Von Weizsäcker, în vârstă de 59 de ani a murit pe loc. În prezent, suspectul este un ofițer de poliție aflat la prelegere în calitate de membru al publicului.

Anchetatorii fac cercetări, iar oficialii inteționează să întrebe familia von Weizsäcker dacă au existat cumva amenințări la adresa acestora de-a lungul timpului.

Citeste si: Momente de cumpănă pentru Jador de la „Puterea Dragostei”: „Într-o secundă s-a năruit tot!”

Întâmplare uluitoare la serviciu - Băiatul unui președinte german a fost înjunghiat mortal

Citeste si: Femeie dată în urmărire internaţională după ce fusese condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat, prinsă în Italia

Fiul fostului președinte, Richard von Weizsäcker, era cunoscut ca un bun doctor specializat pe medicina internă, arată DPA.

Fostul președinte a murit în 2015. El a fost președinte al Germaniei din 1984 până în 1994, dar și primar al Berlinului în perioada 1981-1984.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si