Balaci a fumat 60 de ţigări în noaptea morţii! Dezvăluiri despre ultimele ore din viaţa marelui fotbalist

Au apărut noi informaţii legate de ultimele ore din viaţa lui Ilie Balaci.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin miercuri 24 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ilie Balaci a murit în urma unui infarct miocardic după ce cu o noapte înainte petrecuse alături de câţiva prieteni într-un club din Craiova. Conform unor surse apropiate familiei, Balaci mersese la un restaurant înainte să ajungă în club, unde a jucat rummy şi a mâncat ceva. Fosta glorie a Universităţii Craiova nu consuma alcool, însă fuma extrem de mult.

”În noaptea aceea a fumat cel puţin trei pachete de ţigări. Adică peste 60 de ţigarete”,  a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro. Fumatul era singurul viciu de care Ilie nu s-a putut lăsa. El era un familist convins şi în ciuda vârstei continua să ducă o viaţă sportivă. De altfel, Balaci a fost unul dintre puţinii fotbalişti care nu au pus prea multe kilograme după ce şi-a terminat activitatea de sportiv. Apropiaţii spun că ”Prinţul” ieşea regulat la alergat.

Ce spune familia despre medicii de pe ambulanţă?

Până la urmă, acest lucru nu l-a mai ajutat, însă. Chiar dacă s-au vehiculat în spaţiul public teorii conform cărora personalul de pe ambulanţa care i-a dat primul-ajutor lui Balaci nu a intervenit cu aparatura portivită, se pare că în mediile apropiate fostei glorii din Bănie, lucrurile sunt destul de clare: Ilie nu putea fi salvat decât de

o minune. Asta pentru că în momentul în care ambulanţa a ajuns, era deja prea târziu.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si