Cu banii câștigați, Iulian Constandachi și-a cumpărat trei bolizi de lux și o vilă. Bărbatul avea un vecin pe care îl mai ajuta, din când în când, cu haine, bani și mâncare. Ba chiar îl plătea ca să îi facă diverse treburi la vila din 2 Mai. În timp ce miliardarul era în vacanță, Cristian V, vecinul acestuia, a vrut să-l djefuiască. A băut câteva pahare la un birt, a prins curaj și s-a pornit spre casa bărbatului.

A spart un geam, a intrat în casă, a căutat banii și i-a furat.

Citeste si: Leurda. Ce este, de fapt, această buruiană delicioasă. Comercianții din piețe țin secret asta!

Citeste si: Scădere istorică a prețului petrolului. Carburanții s-ar putea ieftini

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La patru zile distanță, câștigătorul de la Loto s-a întors acasă. Atunci a aflat de isprava vecinului. Cristian V. și-a recunoscut fapta și se pare că nu este la prima abatare de acest gen. Procurorii l-au trimis în judecată pe tânărul de 31 de ani, iar acum urmează primul termen al procesului.

Citeste si: Se închid sau nu școlile din cauza coronavirusului? Firea: Putem să fim preventivi, responsabili şi înţelepţi, să închidem şcolile şi grădiniţele

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta.
Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit", a mărturisit Iulian Constandachi pentru Cancan.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si