Guvernul pregătește o ordonanță în acest sens cu privire la suma care trebuie livrată pe cardul de alimente. Mai exact, până pe 20 decembrie ar trebui ca acesta să fie alimentat. 2.5 milioane de persoane urmează să primească suma de bani.
Acest card va fi alimentat cu ultima tranșă din acest an.

Citește și: Aproximativ 2 milioane de români vor primi pachete cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, de la Guvern. Cine va intra în posesia lor?

Românii care au venituri sub 1.500, pensionarii, copiii sau adulții cu handicap, dar și famiile cu cel puțin doi copii, ale căror venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 600 de lei, pot beneficia de această sumă. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că aceste carduri se mențin și în 2023 pentru alimente și masă caldă.

Așadar, o dată la 2 luni va fi alimentat acest card, presupunem, cu aceeași sumă de 250 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Când se împart voucherele sociale

Aproximativ 2 milioane de români vor primi pachete cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, de la Guvern. Cine va intra în posesia lor?

Guvernul va împărți pachete pline cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, către aproape 2 milioane de români. Iată cine poate beneficia de ele!

Pachetele cu alimente luate din bani europeni vor ajunge  în casele românilor   începând cu data de 1 noiembrie.

Citește și: Tichete sociale elevi 2022: Când şi cum se depun cererile?

„Pachetele cu alimente se vor distribui începând cu data de 1 noiembrie, ele fac parte dintr-un program pe care noi l-am implementat începând cu anul 2017. Sunt pachete cu produse alimentare, au 24 de kilograme greutatea. Pachetele sunt destinate celor care sunt cu veniturile sub venitul minim garantat, este vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social”, a comunicat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, pentru un post de televiziune cunoscut. 

Citește și: VIDEO- Tichete sociale pentru rechizite pentru copiii din familii nevoiașe. Începând de când trebuie depuse cererile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si