Magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea au emis, miercuri, mandat de arestare preventiva pe numele unui barbat de 47 de ani din municipiul Ramnicu Valcea, cercetat pentru ca si-ar fi violat si batut în repetate randuri fiica de 15 ani.

Barbatul a fost retinut marti, fiind acuzat ca în luna iunie a anului trecut a intrat în camera fiicei sale, pe care o avea în întretinere, si a întretinut relatii sexuale neconsimtite cu aceasta.

”În prezenta aparatorului desemnat din oficiu, minora sustine ca tatal sau mai exercitase astfel de agresiuni sexuale asupra sa,  însa nu a spus nimanui, de teama. De asemenea, minora a relatat organelor judiciare ca a fost lovita în repetate randuri de tatal ei, în cursul anului 2016, provocandu-i leziuni la maini si ca acesta ar fi avut un comportament violent fata ea, aruncandu-i de doua ori hainele si patul în care dormea la ghena de gunoi”, se arata într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea, potrivit News.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Politistii de investigatii criminale au gasit mai multe haine pe care fata le-a purtat în timpul agresiunii sexuale si au dispus efectuarea unei expertize judiciare de catre Institutul National de Criminalistica – Serviciul de Biocriminalistica, iar în urma expertizelor s-a constatat existenta

de urme biologice apartinand tatalui fetei pe obiectele vestimentare puse la dispozitie, precizeaza sursa citata.

Reprezentantii Politiei Judetene Valcea au precizat ca barbatul a fost retinut imediat ce anchetatorii au primit rezultatele expertizei.

El este cercetat pentru violenta în familie si agresiune sexuala.

Adolescenta agresata si sora sa mai mica, în varsta de 12 ani, a fost preluate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Valcea, a declarat pentru News.ro directorul institutiei, Nicolae Badea.

El a precizat ca cele doua fete se aflau în grija tatalui în baza unei decizii judecatoresti, în conditiile în care mama lor este plecata din tara. Tanara agresata a intrat într-un program de consiliere psihologica, a precizat seful DGASPC


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si