Un bărbat în vârstă de 42 de ani care fusese condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și viol, a fost prins de polițiștii de București, în urma unui control în trafic.

Citeste si: VIDEO- Noi detalii în cazul atacului sângeros dintr-un supermarket. Declarațiile halucinante ale atacatorului: "Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie"

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost prins de autorități

Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  – Brigada Rutieră au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care era urmărit pentru viol si tentativă la omor.

Poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism în care se aflau două persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Procedând la legitimarea şi verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol, emis de Tribunalul Bucureşti în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, emis de

Tribunalul Bucureşti, în anul 2015”, au transmis autoritățile.

Bărbatul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, acest a fost predat poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie, pentru a fi încarcerat într-un penitenciar.

Citeste si: Caz șocant în Iași! Un tânăr a vrut să o ucidă pe bunica iubitei, după ce i-a spus că nu este suficient de bun pentru tânără

Un român din Regatul Unit, condamnat la închisoare pe viață după ce a violat mai multe femei

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani care a fost adus în fața justiției și a primit condamnarea pe viață la Northampton Crown Court. Constantin Covaliu, din Broxtowe Drive, Mansfield, a pledat anterior vinovat pentru două capete de acuzare de viol, unul de tentativă de viol și unul de agresiune sexuală.

„Covaliu este un infractor sexual prădător care a vizat victimele în propria lor casă. El a pledat vinovat doar pentru că urma să înceapă procesul său, provocând suferințe suplimentare inutile victimelor sale. A fost condamnat, pe bună dreptate, o condamnare pe viață”, a declarat Sergentul detectiv Neil Allsop, de la Poliția Nottinghamshire.

Citeste si: Asistenta care a ucis șapte bebeluși cu insulină a lăsat mai multe bilețele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si