Un bărbat a fost declarat mort din greşeală şi a stat o zi într-o cameră frigorifică

Un indian de 74 de ani, care a fost declarat mort din greşeală şi pus într-o cameră frigorifică în statul Tamil Nadu, a murit, vineri, la câteva zile după ce a fost salvat, informează BBC.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 17 octombrie 2020 , 14:12

bărbat declarat mort din greșeală
Un indian a fost declarat mort din greșeală.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Indianul Balasubramanyam a fost declarat mort, luni, după ce a fost dus la spital.

El a fost pus într-o cameră frigorifică până a doua zi, când cei de la pompe funebre au venit să-i ia corpul pentru înmormântare. Însă aceştia au văzut că bărbatul tremura şi şi-au dat seama că trăieşte.

Apoi a fost dus la un al doilea spital, dar vineri a murit.

Un indian a stat în camera frigorifică a spitalului, apoi a murit

Şeful spitalului guvernamental din oraşul Salem, dr. Balajinathan, a declarat că pacientul a fost internat într-o stare de somnolenţă în urma salvării sale şi a murit din cauza problemelor la plămâni.

El a declarat că nu este clar câte ore a petrecut Balasubramanyam în camera frigorifică.

După ce luni a fost declarat mort de un medic la un spital privat, familia sa i-a dus corpul acasă şi a cerut unei firme locale de pompe funebre să trimită o cutie de congelare. Apoi au informat rudele că vor organiza o înmormântare marţi.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Firma de pompe funebre susţine că fratele lui Balasubramanyam le-a spus că are o scrisoare semnată de un medic cu privire la moartea acestuia.

Şeful poliţiei din Salem, Senthil Kumar, a declarat că familia nu a putut să prezinte un certificat medical pentru moartea lui Balasubramanyam. Poliţia a deschis un dosar împotriva familiei pentru că "a acţionat nepăsător sau neglijent punând în pericol viaţa umană”.

Bărbatul din India suferea și de alte probleme

Familia susţine că bărbatul suferea şi de probleme neurologice.

Balasubramanyam locuia împreună cu soţia, cele două fiice şi fratele său.

Citeste si: Țara cu peste 62.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în 24 de ore

bărbat declarat mort din greșeală
Moarte din neatenție, în India.[Sursa foto: PixaBay]

Potrivit BBC, nu este clar cum a supravieţuit temperaturilor reci din interiorul camerei frigorifice- sau dacă este investigat şi spitalul privat unde a fost declarat iniţial mort. Familia pacientului din India se pregătește acum de înmormântare. Fiicele sale au rămas orfane de un părinte.

Citeste si: Beneficiile incredibile ale plantei Aloe Vera


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si