Un britanic a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florenţa, Italia, alături de o femeie grav rănită, relatează The Guardian.

Citește si: Ea este femeia care a fost ucisă la Brașov. Codruța Moise era așteptată acasă de cei cinci copii ai săi

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit sâmbătă dimineaţa la hotelul de patru stele Continentale, de lângă podul Ponte Vecchio, după ce personalul a alertat poliţia.

Ce s-a întâmplat între cei doi

Acesta ar fi ajuns vineri seara în oraş, capitala regiunii Toscana, însoțit de o femeie, în vârstă de 43 de ani, care a fost găsită în aceeaşi cameră. Se crede că femeia este partenera sa şi este tratată la spitalul Careggi din oraş.

Poliţia locală şi criminaliștii au făcut cercetări, sâmbătă, la hotel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Acest bărbat a murit la 53 de ani în urma unui conflict în trafic. Agresorul a fost lăsat în libertate

Personalul hotelului nu a putut oferi alte informaţii despre incident atunci când a fost contactat de agenţia de presă britanică PA Media.

Citește si: Un cioban a fost bătut până la moarte. Suspectul, un tânăr de 24 de ani

„Ţinem legătura cu poliţia italiană în urma morţii unui britanic la Florenţa”, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth şi Dezvoltare din Marea Britanie (FCDO).

Citește si: Femeia care a fost omorâtă în curtea Mănăstirii Cernica era directoarea unui liceu din Capitală: „O inimă bună a încetat să mai bată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si