Barbatul care i-a vandut furadan Madalinei Manole ar putea sa iasa maine din inchisoare! Sorin Urziceanu a fost condamnat pentru trafic de persoane
Life

Barbatul care i-a vandut furadan Madalinei Manole ar putea sa iasa maine din inchisoare! Sorin Urziceanu a fost condamnat pentru trafic de persoane

Radu Constantin
14 nov 2017

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut furadan Madalinei Manole, ar putea sa iasa maine din inchisoare.

 


Sorin Urziceanu, barbatul care a vandut sticla de furadan Bertei Slav, prietena Madalinei, pentru ca ulterior substanta sa ajunga la interpreta, in 2010, a facut o cerere de eliberare conditionata. Dosarul va ajunge chiar maine la sectia penala a Judecatoriei Timisoara, urmand ca magistratii sa decida daca barbatul poate sa paraseasca penitenciarul.


Sorin Urziceanu a fost condamnat in iunie 2015 la 2 ani de inchisoare cu pentru trafic de migranti, la care s-au adaugat alti 3 ani, pe care-i luase cu suspendare, in 2011, in cazul mortii Madalinei Manole. Astfel, Urziceanu a primit, prin contopirea pedepselor, 5 ani cu executare, el ispasindu-si pedeapsa la Penitenciarul Timis.

Citeste si: Detalii infioratoare despre Madalina Manole! Cantareata, marcata de batai, scandaluri si infidelitati. "A pus mana pe chitara si a rupt-o pe spinarea sotiei"


Conform procurorilor, Sorin Urziceanu a racolat si calauzit, in 2012, mai multi migranti, peste granitele Romaniei, contra unor sume de bani. El facea parte dintr-o retea, alaturi de mai multe persoane.
De profesie taximetrist, Sorin Urziceanu a incercat de mai multe ori sa obtina eliberarea, insa de fiecare data judecatorii i-au respins cererea.


Madalina Manole a murit in iulie 2010, dupa ce a ingerat o cantitate mare de furadan. Substanta, interzisa in Romania, a fost propcurata de pe Internet, de la Urziceanu, ca insecticid.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook