Alina Alexandru, o tânără mamă în vârstă de 28 de ani din Iași, s-a stins din viață în luna martie a acestui an. Femeia și-a găsit sfârșitul din cauza bătăilor crunte pe care le primea de mai bine de 6 ani de la soțul ei. 

Bărbatul a fugit în Italia

Bărbatul a recurs la astfel de metode deoarece era nemulțumit că Alina nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat.

A lovit-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale care i-au adus sfârșitul tinerei în vârstă de 28 de ani.

Citeste si: Cine e Robert, bărbatul care și-a ucis soția deoarece nu câștiga suficient la videochat

Bărbatul a luat copilul şi a dispărut în momentul în care procurorii l-au sunat să-l cheme la parchet pentru a-l acuza oficial de moartea soţiei sale. Ştia că e vinovat, aşa că a fugit. 

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Alexandru Robert Constantin, în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani s-a trezit în timpul nopții și s-a aruncat de la etaj

Luni, 08 august, bărbatul de 30 de ani dat în urmărire internațională s-a predat autorităților din Italia. Autoritățile italiene au demarat procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene, în vederea predării acestuia.

Alina ar fi fost bătută de mai multe ori de soțul ei

Alina a lucrat timp de 10 ani într-un studio de videochat și în tot acest timp ar fi fost bătută de soțul ei, fost cântăreț de manele, devenit impresar. 

Citeste si: Emoții pentru Elena Udrea. Blondina a fost vizitată de fiica sa în penitenciar

"În perioada 2016-2022, numitul Alexandru Robert Constantin a exercitat în mod repetat acte de violență fizică față de soția sa, Ramona Alina, lovind-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și cu precădere în zona capului, determinân multiple cranio cerebrale ce au condus la alterarea contantă a stării de sănătate a acesteia" a transmis purtătoul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident

Fiul celor doi, în vârstă de 8 ani a rămas, cu toate acestea, în grija tatălui, în ciuda mărturiilor și a dovezilor, dar și în ciuda ordinului de protecție pe care l-a emis poliția în trecut.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si