O ambulanță aflată în emisiune, care urma să preia un pacient din localitatea Șiria, a fost implicată într-un accident. Accidentul a avut loc pe DJ 709.

Citeste si: VIDEO- Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din comuna Şiria, care conducea un autoturism pe DJ 709, a intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Buteni. În urma impactului a

rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 41 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Arad.

Citeste si: Doi morți și trei răniți într-un accident grav pe DN1

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările se află în desfășurare.
„Avea semnalele acustice şi luminoase pornite, dar celălalt şofer, a cărui maşină era cu volan pe dreapta, ar fi făcut o manevră bruscă de schimbare a direcţiei de mers şi a avut loc impactul. Noi am trimis imediat un alt echipaj care a preluat pacientul la care se îndrepta prima ambulanţă”, a

spus dr. Mircea Merea.

Doi morți și trei răniți într-un accident grav pe DN1 

Un accident grav a avut loc, joi, pe DN1, în județul Bihor. Un bărbat și un copil au murit.

Adulții au rămas încarcerați, iar cei trei copii au fost aruncați din mașină, pe șosea. Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe DN 1(E60), în localitatea Uileacu de Criș.

Citeste si:  Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital

În autoturism se aflau cinci persoane. Echipajele de salvare au găsit un bărbat decedat, iar o femeie se afla în stare gravă.

Unul din cei trei copii a fost găsit și el decedat.

Citeste si:  Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe, dar și  un elicopter SMURD. Traficul este întrerupt pe ambele sensuri, reluarea normală a circulației fiind reluată după 60 de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si