Barem Română BAC 2022 sesiunea august - septembrie - Edu.ro publică răspunsurile corecte

Edu.ro barem Română BAC 2022 sesiunea august-septembrie. Sesiunea de toamnă a Examenului Național de Bacalaureat a început astăzi cu proba scrisă la Română. Iată când vor fi afișate răspunsurile corecte ale subiectelor date!

Author: Madalina Grigore marți 16 august 2022 , 11:24

barem bac 2022 toamnă

Baremul de corectare pentru proba scrisă la Română, Bacalaureat sesiunea august-septembrie

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Edu.ro barem Română BAC 2022 sesiunea august-septembrie. Astăzi, pe 16 august 2022, absolvenții de liceu care din diferite motive nu au promovat în prima sesiune a Bacalaureatului 2022, susțin proba scrisă la Limba și literatura Română din sesiunea august-septembrie .

UPDATE ora 15:00. Subiectele și baremul la BAC 2022 sesiunea de toamnă/ august- septembrie sunt disponibile pe subiecte.edu.ro/2022/bacalaureat/Subiecte_si_bareme/

UPDATE ore 12:00. Printre subiectele pe care elevii le-au primit la Română BAC 2022 sesiunea de toamnă se numără: poezia lui Mihai Eminescu, un text argumentativ privind anumite evenimente din viața elevilor.

Subiectele la Română BAC 2022, sesiunea de toamnă- profil real

La subiectul al III-lea, elevii au avut de realizat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularitățile unui text poetic studiat, care aparține marelui poet Mihai Eminescu.

„A picat poezia lui Mihai Eminescu și am scris despre Luceafărul. La alt subiect am avut un text argumentativ în care să spunem dacă anumite evenimente din viața noastră ne dau anumite idei. A fost totul ok, cred că voi trece cu brio”, a declarat o absolventă pentru ziarulunirea.ro.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

barem bac 2022 toamnă

Baremul de corectare pentru proba scrisă la Română, Bacalaureat sesiunea august-septembrie

EDU.ro va publica baremul de corectare la Română

Baremul de corectare al probei scrise de Limba și literatura Română, sesiunea august-septembrie 2022 va fi publicat pe bacalaureat.edu.ro/2022 astăzi, după ora 15:00. 

Prima probă din sesiunea de toamnă a Bacalaureat 2022 a început la ora 9:00. Candidații au avut acces în sălile de examen până la ora 8:30. 

Elevii vor începe prin a completa chenarul de pe foaia de examen cu datele de identificare, iar apoi vor primi subiectele la Română din sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului. 

Citeste si: Subiecte Română BAC 2022 sesiunea de toamnă. Baremul de corectare, pe EDU.ro

Candidații au la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor. Este important de știut că cele trei ore se calculează configurat din clipa în care fiecare participant a primit foaia cu subiectele de examen. Pentru proba la Română există trei subiecte principale, care la rândul lor, sunt împărțite în mai multe cerințe vor. Primele două cerințe se vor asemăna pentru candidații, indiferent de profil. În schimb, cel de-al treilea subiecte vor fi diferite.  

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Gestul incredibil facut de Gigi Becali la locul accidentului rutier: "Respect. E un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta". Internauții l-au copleșit cu mesaje- radioimpuls.ro

Subiectele de la proba scrisă la Română vor fi publicate după încheierea examenului. Astfel, puteți vedea ce le-a picat candidaților în această sesiune directă pe platforma  bacalaureat.edu.ro/2022.   

Primele rezultate obținute de candidați vor fi anunțate pe date de 31 august 2022, anonimizat. În aceeași zi, participanții acestei sesiuni, nemulțumiți de rezultate pot depune contestații între orele 12:00-18:00, atât în ​​​​format clasic, cât și electronic. 

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1- 2 septembrie), vor fi publicate în data de 3 septembrie.

barem bac 2022 toamnă

Baremul de corectare pentru proba scrisă la Română, Bacalaureat sesiunea august-septembrie

Calendar BAC 2022: sesiunea august-septembrie

  • 18 – 25 iulie 2022: Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
  • 16 august 2022: Limba și literatura română – proba scrisă
  • 17 august 2022: Proba obligatorie a profilului – proba scrisă
  • 18 august 2022: Proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă
  • 19 august 2022: Limba și literatura maternă – proba scrisă
  • 22 – 23 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română
  • 24 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă
  • 25 august 2022: Evaluarea competențelor digitale
  • 26 și 29 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională
  • 31 august 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00).

Citeste si: Edu.ro Barem Română BAC 2022 sesiunea de toamnă: Calculează-ţi singur punctajele!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si