„Alianţa USR-PLUS are o propunere(...) vom merge cu Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei USR-PLUS”, a spus Dan Barna, marţi seară, la Digi 24.

Citeste si: Un primar din România a luat o decizie șoc. Ce va face după primul caz de coronavirus

Întrebat dacă USR l-ar susţine pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de prim-ministru, Barna a spus că decizia va fi luată "funcţie de scenariile reale” care se vor contura.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Adevărul despre PIPERUL ROȘU! Conține o substanță SECRETĂ

Barna: USR îl va propune pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru

Liderul USR a spus că în prezent este "foarte scăzută” şansa de a fi organizate alegeri anticipate, iar USR este dispusă să participe la guvernare pentru a asigura legislaţia care să prevadă alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru

Citeste si: Elevă de excepție, voluntar la SMURD. Vrea să devină medic!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Ludovic Orban şi-a depus în această seară mandatul de prim-ministru desemnat şi că a convocat pentru miercuri consultări cu partidele pentru desemnarea unui nou premier. Iohannis a precizat că miercuri ar putea avea loc ”o desemnare” şi că se va asigura că face ”o desemnare bună”.

Citeste si: Este oficial! Al doilea caz de coronavirus din Spania a fost confirmat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si