Un primar din România a luat o decizie șoc. Ce va face după primul caz de coronavirus

Primarul din Focșani a uimit pe toată lumea. Bărbatul a transmis că va închide orașul la primul caz de coronavirus în România.

G.B., marți 25 februarie 2020 , 18:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristian Misăilă nu dorește ca persoanele suspecte de coronavirus să fie izolate într-un imobil din oraş care să aibă prin apropiere mai multe şcoli. Primarul din Focșani a declarat că va închide orașul la primul caz de coronavirus semnalat în România.

Bărbatul din Focșani va închide orașul la primul caz de coronavirus

Citeste si: Alertă MONDIALĂ! Coronavirusul face din ce în ce mai multe victime! Numărul deceselor a crescut într-un ritm șocant

Un primar din România a luat o decizie șoc. Bărbatul din Focșani va închide orașul la primul caz de coronavirus

După mai multe discuții între autorităţile locale şi judeţene s-au stabilit primele centre de carantină din Vrancea. Persoanele venite din zonele de carantină din străinătate vor fi cazate într-un apartament al Crucii Roşii din Focşani, ce are o capacitate de maximum zece locuri.

Citeste si: Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, invitatul special al Știrilor Kanal D, de la 19.00. Adevărul despre CORONAVIRUS

Un alt centru de carantină se află la 75 de kilometri de Focșani, în tabăra Gălăciuc. În prezent, 12 persoane din Vrancea care au călătorit în străinătate sunt izolate la domiciliu şi monitorizate telefonic de epidemiologi.

Citeste si: Suspiciune de coronavirus în Bucureşti: un profesor venit din Bologna acuză simptomele temutului virus

În România, în acest moment sunt o mie de români izolați la domiciliu, iar 17 sunt în carantină. Autorităţile din România au transmis că sunt 4.000 de locuri disponibile, în 125 de locaţii din 40 de judeţe, pentru carantina celor infectaţi. De asemenea, şi 2.500 de paturi în toate secţiile şi spitalele de boli infecţioase, din care 95 sunt pentru terapie intensivă.

Citeste si: Adjunctul ministrului Sănătăţii din Iran, testat pozitiv cu Covid-19

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si