E clar că bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab. Cristi "Spaidăr" a devenit celebru acum câteva zile după ce un medic de la o clinică privată din Galaţi, Costache Buzatu,  a postat pe facebook un video filmat pe holul spitalului, în care "Spaidăr" l-a împins, după ce a vociferat nervos, medicul lovindu-se cu capul de un birou Apoi se vede că în zonă apar mai multe asistente, iar apoi şi un medic care încearcă să-l liniştească pe agresor.

Medicul nou sosit îi întinde mâna bărbatului nervos, însă acesta ignoră gestul, continuând să vocifereze.( vezi ce spune Cristi "Spaidăr" despre incident)

Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab. A fost amendat cu 1.500 de lei

”Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, a scris doctorul, anunţând că a depus plângere. Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte fapte de agresiune şi l-au amendat cu 1.500 de lei pe agresor, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit Adevărul, individul amendat este cunoscut sub numele de Cristi "Spaidăr" şi este suspectat, conform unor surse din zona anchetei, că ar face parte din lumea interlopă. Există informaţii că el s-ar ocupa cu furnizarea de fete şi de băieţi pentru piaţa sexului din Elveţia şi Austria.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab. Casa costă cel puţin 500.000 de euro

Aceasta ar putea fi explicaţia pentru care bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab. Cristi "Spaidăr" se mândreşte pe facebook cu ultima sa achiziţie, un Lamborghini pe care l-a cumpărat de nou, preţul acestuia fiind de aproximativ 400.000 de euro. "Spaidăr" mai are două Mercedesuri pe care le-a pozat în curtea vilei sale de lux. El locuieşte într-un complex rezidenţial unde şi-a cumpărat o casă care, la cum arată în fotografii, nu are cum să coste sub 500.000 de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si