Dispariția bărbatului de 78 de ani a fost anunțată la Secția rurală Albota duminică dimineață. Bărbatul are probleme medicale, iar dispariția a avut loc cu o zi în urmă.

Citeste si: Caz șocant: o bătrână a fost legată și jefuită în propria casă. Hoții au intrat în timp ce dormea

Declarația IPJ Argeș

„În cel mai scurt timp, poliţiştii s-au mobilizat, fiind solicitate persoane din aceeaşi localitate, precum şi forţe suplimentare de Poliţie, pompieri şi jandarmi argeşeni.

Din fericire, în urma căutărilor, în scurt timp bărbatul a fost găsit, pe un câmp din afara localităţii, la circa 1 km distanţă de gospodăriile din satul cel mai apropiat”, informează IPJ Argeş.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: O familie întreagă a fost descoperită moartă. Cadavrele lor au fost găsite pe un traseu montan

Bărbatul a fost găsit în stare de hipotermie

În momentul în care a fost găsit, bărbatul se afla în stare de hipotermie. Polițiștii recomandă vizitarea periodică a persoanelor vârstnice, mai ales dacă acestea locuiesc singure.

Citeste si: Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași. Cine sunt cei doi tineri care au fost găsiți fără suflare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si