,,La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că Petre Paraschiva, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar dintr-un centru de plasament din oraşul Găeşti, fără a mai reveni”, a precizat, vineri seară, în Ajunul Crăciunului, IPJ Dâmboviţa. 

Citeste si: VIDEO|Accident în lanţ pe o autostradă din SUA. Două vehicule de mare tonaj au luat foc

Ultima oară a fost văzută părăsind centrul de plasament

Oamenii legii au adăugat că, la data plecării din centrul de plasament, minora era îmbrăcată o geacă de culoare albastru închis, cu motive florale şi era încălțată cu pantofi sport de culoare roz. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Descrierea peroanei dispărute: are o înălțime de aproximativ 1,40 m, greutate 50 de kilograme, păr şaten deschis, lung până la umeri, ochi căprui. 

,,Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis autoritățiile. 

Citeste si: Un bărbat este de negăsit după ce a fost arestat de talibani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si