Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”. Robert și Mihaela au fost și ei nominalizați

Gala de duminică a fost una cu eliminare, iar Bia a fost cea care și-a luat la revedere de la competiția ”Casa Iubirii”.

Author: Diana Bostan luni 06 februarie 2023 , 09:39

casa iubirii

Eliminare ”Casa Iubirii”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tensiunile au atins cote maxime în gala de duminică. Robert a fost pus la zid de concurenți, însă a scăpat de eliminare.

Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”

Băieții au fost cei care au propus-o pe Bia spre eliminare. Aceștia au motivat decizia prin faptul că a fost mult prea tăcută și nu s-a integrat. Bia nu a vrut să comenteze alegerea băieților.

Fetele l-au trimis spre eliminare pe Robert, pe motiv că ar creea prea multe tensiuni în casa băieților.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa Iubirii. Nona nu își mai dorește să continue să îl cunoască pe Patrick

Cristina a fost cea desemnată, de către public, favorita săptămânii, iar ea a nominalizat-o pe Mihaela.

Citeste si: Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

În urma voturilor, Robert și Mihaela s-au salvat de la eliminare, iar Bia a părăsit competiția ” Casa Iubirii ”.

Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii

Noua ediție de azi a emisiunii Casa Iubirii aduce surprize de proporții! Concurenții rostesc numele celor pe care vor să îi elimine.

Citește și: „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?” Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii! Aflați, astăzi, care va fi soarta concurentului din Casa Iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Robert declară că va elimina o fată cu care crede că nu va fi împreună niciodată și căreia îi va face viața mai ușoară dând-o afară din emisiune, pentru a-i proteja sentimentele față de el.

„Voi vota o fată cu care cred că nu o să am niciodată o relație în viața asta. Îi este frică să nu rămână în emisiune, să intre altcineva și să mă îndrăgostesc, ar suferi mult, cred eu, părerea mea  , a declarat Robert, potrivit kanald.ro.

„Nu te mai suport, frate, nu te mai suport! Râzi că Natalia m-a refuzat la pupic, râzi că Bianca, că a plâns Alex, râzi! Păi râzi, ești bucuros! O să vedeți că o să ajungeți și voi, o să suferiți și voi, păi ce vorbe sunt astea, frate?!”, a declarat, nervos, Marinel. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si