Bianca Comănici critică relația dintre fratele ei și Adriana de la Puterea Dragostei: „O să fiu sinceră..”

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici a decis să îți expună păerea sinceră despre relația dintre fratele ei, Cristian și Adriana. În utlimul timp Cristian Comănici și Adriana se tachinează și pare că se gândesc la o altfel de relație, sentimentală.

Author: Alina Raducu sâmbătă 22 mai 2021 , 14:05

Bianca Comănici critică relația dintre fratele ei și Adriana de la Puterea Dragostei: „O să fiu sinceră..”
Bianca Comănici critică relația dintre fratele ei și Adriana de la Puterea Dragostei: „O să fiu sinceră..”[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei, Bianca Comănici pare că este foarte apropiată de fratele ei, Criistian, actual concurent în casa iubirii. Astfel, bruneta a făcut câteva remarci în legătură cu noua cucerire a fratelui său de la Puterea dragostei.

Care a fost reacția Biancăi Comănici în legătură cu relația dintre Cristian și Adriana de la Puterea Dragostei?

Cristian Comănici a afirma vreme de mai mult timp că are o place pe Mariana și că ar avea și sentimente pentru aceasta. Comănici a încercat de nenumărate ori să o cucerească pe Mariana, dar totul a fost în zadar, deoarece frumoasa șatenă nu s-a lăsat convinsă de sentimenetle lui.

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei face dezvăluiri uluitoare despre o concurentă: „Îți arăt înregistrările..”

Acum totul a luat o întorsătură atunci când Cristi Comănici a decis să se apropie mai mult de Adriana, soar Alexandra, cu care se înțelegea destul de bine în casa iubirii.

Bianca Comănici a fost întrebată pe Instagram care este părerea ei despre o relație între cei doi, iar aceasta le-a răspuns sincer fanilor săi.

„Da, am văzut, dar nu cred că este nimic între cei doi. O să fiu sinceră. Nu consider că se potrivesc. Ca și prieteni se potrivesc, ca și iubiți, relație, nu”, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici critică relația dintre fratele ei și Adriana de la Puterea Dragostei: „O să fiu sinceră..”
Bianca Comănici critică relația dintre fratele ei și Adriana de la Puterea Dragostei: „O să fiu sinceră..”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a fost dat afară din casă?! Bogdan Mocanu aruncă bomba

Alexandru Moroșanu și-a spus și el părerea despre relația dintre Cristian Comănici și Mariana, după ce a fost eliminat din competiție

„N-ai cum să stai atât de mult timp după o femeie fără să o iubești. Nu avea nimic de câștigat. E îndrăgostit și el și celălalt prieten al meu, Rareș. Rareș a luptat extraordinar de mult. În emisiune, Mariana, prietena mea dragă, le dădea reci, acasă le dădea mesaje „calde”.

Citeste si: Andreea Oprică și Philip Albu de la „Puterea Dragostei”- un posibil cuplu: „Și mie de tine, inima mea!”

Mariana îmi zicea că nu îi dă atenția necesară (n. red. lui Rareș) pentru că era foarte copilăros. Ei doi (n. red. Cristian Comănici și Rareș) erau rivali, dar făceau aceleași lucruri în același timp, aceeași zi, aceleași flori”, a afirmat Alexandru Moroșanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si