Bianca Comănici implicată într-un mare scandal. Vezi ce a pățit fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”

Tânăra brunetă, Bianca Comănici, totodată și câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii ”Puterea Dragostei” a fost implicată recent într-un scandal care s-a lăsat cu plânsete pentru aceasta.

Author: Andreea Bolocan vineri 01 ianuarie 2021 , 14:39

bianca comanici puterea dragostei emisiune kanald scandal bianca comanici
Bianca Comănici implicată într-un mare scandal. Vezi ce a pățit fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fosta iubită a lui Livian Pop a mărturisit într-un vlog de pe canalul său de Youtube că s-a certat cu sora sa mai mică, Mona, motiv pentru care a izbucnit în plâns.

Bianca Comănici susține că totul a plecat de la o neînțelegere.

Mai exact, bruneta a povestit că a machiat-o și a coafat-o pe sora sa, însă aceasta a fost nemulțumită de rezultat. Bianca Comănici s-a chinuit să-i facă pe plac, dar din păcate, Mona nu a apreciat deloc eforturile surorii sale mai mari.

Bianca Comănici a izbucnit în plâns 

„M-am certat cu sora mea… Nu neapărat că m-a supărat, dar ne-am certat… Am plâns pentru că m-am supărat pe Mona, fiind că am machiat-o, am pregătit-o, i-am făcut părul și nu i-au plăcut sprâncenele și buzele.

M-am chinuit apoi să îi fac poze, nu a vrut nicio poză. M-am chinuit foarte mult să stau să îi fac o poză și nu înțelegeam de ce nu vrea să îi fac poză, tot timpul stătea tristă, supărată”, a spus Bianca Comănici pe canalul său de Youtube.

Tânăra a fost afectată de atitudinea surorii sale mai mici, însă ulterior a realizat că Mona este doar un copil aflat la vârsta adolescenței. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune despre sora sa că este dificilă și are anumite stări pe care nu le poate înțelege.

Bianca Comănici a trecut în cele din urmă peste scandal și s-a împăcat cu Mona despre care spune că i-ar plăcea să fie genul de fetiță care se îmbracă în rochii și își face părul codițe, adică să fie mai elegantă, mai feminină decât este în momentul de față.

De la ce s-a supărat cu adevărat Bianca Comănici

„Adolescenții sunt foarte dificili. Eu am plâns mai mult că nu pot să o înțeleg, că mi-aș dori să o înțeleg, dar e greu. E greu că sunt copii și… Ea chiar dacă e mică, e matură în gândire, dar e foarte dificilă.

Acum nu trebuie să vă luați de Mona, e un copil… e neînțeleasă. E rebelă, are tot felul de trăiri. Nu ne-am certat, doar m-am supărat că nu i-am înțeles starea”, a completat Bianca.

Sursa: Fanatik


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si