Bianca de la Puterea Dragostei, agresată de Livian?! "În afara emisiunii se poartă foarte urât cu ea"

Bianca de la Puterea dragostei ar fi agresată verbal de Livian, mai ales atunci când nu sunt filmați.

Author: K.B. joi 21 noiembrie 2019 , 10:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 4 luni.

În ciuda loviturilor primite și a piedicilor puse, cei doi au arătat că se iubesc și că nu se lasă influențați. Chiar și așa, gurile rele spun că iubirea lor este presărată cu vorbe urâte și că nu ar fi totul chiar atât de roz pe cât lasă ei să se vadă.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime! Când a făcut ultima dată amor

Citeste si: Nelson Mondialu și-a scos toți dinții și și-a reparat dantura! Tatăl lui Livian, schimbare radicală

Citeste si: Declarația tăioasă a Loredanei Chivu, după ce Jador de la Puterea Dragostei a spus că a mers cu ea la hotel: "Doamne ferește! Nu există"

Bianca de la Puterea Dragostei, agresată de Livian

Foștii și actualii concurenți susțin că, pe holuri, Bianca este tratată urât de către Livian. Că îi vorbește urât, o înjură și uneori este chiar agresiv cu ea, deși pare o joacă.

"După cum am auzit de la multe persoane, din casă sau dintre cei care au plecat. Livian o tratează pe Bianca destul de rău, înainte de emisiune, pe holuri. În emisiune are grija să nu se vadă.

Se poartă destul de urât cu ea, o înjură și umilește. Poate așa își arată el iubirea. Sunt multe persoane care spun astea", au spus Reea și Tina pe vlog.

Livian de la Puterea Dragostei, reacție după ce Bianca a fost criticată pentru numărul bărbaților din viața ei

În ciuda răutăților apărute din partea celor din jur, Livian îi arată zilnic iubirea și aprecierea.

¨Nu mai trebuie să comentez. Ca ați înțeles. Să nu mai treacă prin ce a trecut. Mulți o judecă pentru greșelile ei. Pentru greșelile din trecut, însă dacă faci asta pierzi o minunăție de femeie. Suntem trași matriță, nu ne despărțim. E fidelă. Este un suflet cald, curat, că are ea anumite bariere, dar asta se întâmplă și din cauza celor întâmplate. Ea e o minunăție. Când mă gândesc la femeia perfectă, eu nici nu mă pot gândi la o altă femeie.

E foarte frumos, sunt foarte frumoase clipele pe care le trăiesc. Tu ești fericirea mea, te bat pentru clipul asta. Te iubește tata, româncuțo, te sparge tata, te rup cu bătaia când te întorci în emisiune", este reacția lui Livian de la Puterea Dragostei la clipul de dragoste făcut de Bianca.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si