Bianca de la Puterea Dragostei, însărcinată? "E gata situația"

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, face noi declarații neașteptate legate de relația fiului său cu Bianca.

K.B., miercuri 16 octombrie 2019 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei, însărcinată? "E gata situația"

Într-un live publicat pe rețelele de socializare, Nelson Mondialu suține că Bianca de la Puterea Dragostei, iubita fiului său, ar fi însărcinată.

Citeste si: Nelson Mondialu vorbește despre "manevrele" făcute de Bianca în emisiunea Puterea Dragostei: "Vrea să-l dea afară și ea merge în continuare"

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, provocată de tatăl lui Livian: "Dacă ea are curaj să se joace cu mine..."

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou mesaj pentru Livian și Bianca de la Puterea Dragostei: "Uite așa i-a băgat printe degetele de la picioare"

"E gata situația, e în derivă! Morticia-i numai una! E gata. Și eu pun pariu că aia nu scriu ei degeaba! E gravidă! Vă dați seama ce a băgat Lobo în ea", a declarat Nelson Mondialu într-un live.

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, are o relație cu Bianca Comănici, câștigătoarea primului sezon Puterea Dragostei

Bianca Maria Camanaci este o tânăra constănțeanca de 20 de ani, romantică și sigură pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi frați și o sora. Îi plac plimbările lungi sub clar de luna și are o slăbiciune pentru parfumurile fine.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum a apărut pe internet

Citeste si: Fotografii uimitoare cu Manuela de la Puterea Dragostei, înainte și după intervențiile la față

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, acuzată că a consumat substanțe interzise: "Când începea să bage nu se mai oprea"

S-a înscris la "Puterea Dragostei" pentru că speră să întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer și inteligent. Este foarte pretențioasă la capitolul "partener" așa că bărbatul perfect trebuie să știe ce vrea de la viață, dar să nu își neglijeze fizicul. Acesta trebuie să aibă un corp armonios și atletic.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si