Bianca de la Puterea Dragostei, provocată de tatăl lui Livian: "Dacă ea are curaj să se joace cu mine..."

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, este dispus să o accepte pe Bianca în familia lui, însă cu o condiție.

K.B., miercuri 16 octombrie 2019 , 17:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nelson Mondialu i-a propus Biancăi să joace "Adevăr sau Provocare" cu el, iar dacă o să treacă de acest test, el este dispus să o accepte alături de Livian și să o primească în familia lui.

Citeste si: METEO: un val de aer polar se îndreaptă către România. Cât timp ne mai bucurăm de vremea neobișnuit de caldă

Citeste si: Val de reacții emoționante după decesul Tamarei Buciuceanu. Monica Pop: „Nu pot să cred că nu mai e, o văd tot timpul”

"O accept pe Bianca. Eu o accept pe Bianca în familie, dacă ea are curaj să se joace cu mine 'Adevăr sau provocare'.

Bianca de la Puterea Dragostei, provocată de tatăl lui Livian:

Punem biblia pe masă, ea are voie să-mi pună întrebările pe care le vrea ea, dar și eu am voie. Și cu Biblia, așa să te ajute Dumnezeu. Eu am întrebări surpriză. Sigur că nu are curaj. Eu pun întrebări, eu am descusut ițele cele mai încurcate.", a provocat-o Nelson Mondialu pe Bianca de la Puterea Dragostei, într-un live.

Citeste si: Val de reacții emoționante după decesul Tamarei Buciuceanu. Monica Pop: „Nu pot să cred că nu mai e, o văd tot timpul”

Citeste si: Tânără de 15 ani din Vaslui, dispărută de mai bine de o săptămână. Mesajul halucinant pe care l-a postat pe Facebook înainte să dispară: "Dragă tată, o să cresc şi eu..."

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si