Bianca Drăgușanu, cină romantică alături de Gabi Bădălău. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

După ce a pierdut procesul pentru defăimare împotriva Claudiei Pătrășcanu, Bianca are de câștigat pe plan sentimental. Diva a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul său, Gabi Bădălău.

Author: Diana Bostan vineri 24 martie 2023 , 19:13

bia

Bianca Drăgușanu și Bianca Bădălău

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei doi au fost văzuți luând cina într-un cunoscut restaurant din Capitală. Dacă diva a mâncat cu ”penseta”, Bădălău a fost surprins conducând după ce a consumat un pahar de vin.

Bianca și Gabi Bădălău au fost surprinși la o cină romantică într-un restaurant de fițe din Capitală

Pentru a uita de procesul cu Claudia Pătrășcanu, Bianca a ieșit la cină cu iubitul său. Cei doi păreau destul de relaxați și apropiați.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Bianca Drăgușanu. Ce a declarat artista

Bianca a mâncat cu ”penseta”, dar și cu mâna, în timp ce iubitul ei a servit cu pahar de vin. Deși a consumat alcool, lui Gabi Bădălău nu i-a fost frică să se urce la volanul mașinii sale. Cei doi îndrăgostiți nu au plecat împreună, ci fiecare cu bolidul lui.

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Bianca Drăgușanu

Tribunalul Constanța a respins cererea de chemare în judecată făcută de Bianca Drăgușanu.

Citește și: O nouă înfățișare a procesului dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Ce spune cântăreța

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Sore și Răzvan Miheț, noul cuplu din showbiz?! Gina Matache a reacționat imediat- wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu va fi nevoită să plătească, sumă ce reprezintă onorariul de avocat.

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ce a declarat Claudia Pătrășcanu după pronunțarea deciziei

”Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Operația băiatului Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău a fost amânată. Care este motivul

Citeste si: „L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.” Vica Blochina a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă- kfetele.ro

Citeste si: „Fetița Zurli mi-a adus vindecare”. Actrița Vero Căliman a rămas fără tată la 7 ani, însă suferința nu o împiedică se le aducă celor mici zâmbetul pe buze- radioimpuls.ro

La termenul ce a avut loc astăzi s-au prezentat doar avocații celor două.

”Tot ne place asumarea. Nu vreau să mă repet. Care e problema, că noi suntem într-un post, postul mare al Paștelui. Vă imaginați, noi creștinii suntem într-un post, acest proces s-a deschis în post al Paștelui. Încă un proces s-a mai deschis într-un post. Nu are legătură și spune multe. Nu vreau să spun mai nimic, să fiu bună, să fiu pașnică. De ce se pune presiune pe mine. Cunosc oameni din presă sau televiziune, am avut relații firești, nimeni nu m-a arătat cu degetul, nimeni nu a vorbit urât cu nimeni”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, la  Antena Stars.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si