Bianca Drăgușanu știe cum trebuie să facă bani de fiecare dată, iar pentru că muncește de dimineață și până seară, vedeta susține că acum are de gând să își facă un nou business.

Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere

Ea a mărturisit recent în cadrul unui interviu că se gândește tot mai serios să investească în imobiliare deoarece consideră că e afacerea din care niciodată n-am cum să pierzi.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf: ”Băiatul meu frumos!”. Cum a reacționat fiul antrenorului

Ea susține că și-ar dori foarte mult să se implice și într-un astfel de business foarte profitabil și în care tot mai multe vedete de la noi au intrat în ultima perioadă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus ea pentru  Impact.ro.

Bianca își ajută financiar familia

„Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut”, a mai zis Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

În ceea ce privește Paștele, Bianca Drăgușanu a mai spus că va petrece alături de familia ei, însă nu va ajuta la gătit deoarece consideră că nu se pricepe, dar nici nu își dorește să facă asta.

”Voi sta acasă, cu soru-mea.

Prietena mea se ocupă cu prăjiturile, mama și sora cu restul. Eu nu m-am născut să gătesc, nu pot să fac de toate, și curățenie și mâncare, nici nu mă interesează acest aspect al vieții, și nici nu-mi place. Nu-s chiar extraterestru”, a mai zis ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si