Polițiștii au descins în locuința fraților Tate, după ce potrivit surselor, cei doi frați se ocupau de racolarea de fete pe care ulterior le trimiteau la prostituție.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu, pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sofia: "Am decis să o operăm"

Mai multe echipaje au ajuns la locuința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu

Se pare că una dintre fete ar fi trimis către iubitul ei locația unde se află prin intermediul unui aplicații, astfel că imediat bărbatul a contactat ambasada, iar ulterior poliția a ajuns la vila fraților Tate pentru a afla ce se petrece în interior, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Momentan nu se cunosc mai multe informații despre ce se întâmplă și dacă într-adevăr se confirmă faptul că cei doi frați se ocupau cu această situație ilegală.

Cei doi frați au cerut un translator autorizat

Vă reamintim faptul că frații Tate dețin mai multe studio-uri de videochat în întreaga lume, dar au și afaceri uriașe în Brașov.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf: ”Băiatul meu frumos!”. Cum a reacționat fiul antrenorului

Cei doi sunt foarte controversați, au milioane de euro, dețin bolizi extrem de scumpi, iar de-a lungul timpului multe domnișoare au stat în dreapta lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si