Diva a mărturisit că este nevoită să scoată din buzunar bani grei pentru locul de parcare. Suma pe care o plătește în decursul a zece zile pe amenda de parcare, este cât un salariu în România.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Cât plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare

„Am ajuns din nou la atelier și din nou constatat că nu am loc de parcare. În fiecare zi amenda e în jur de 200 de lei. Deci cam atât m-ar costa pe mine parcarea zilnic aici. Ce fac? În zece zile plătesc 2000 de lei parcarea la atelier pentru că nu există loc de parcare? Efectiv nu există loc de parcare’’, a spus ea pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf: ”Băiatul meu frumos!”. Cum a reacționat fiul antrenorului

Bianca a postat și câteva imagini cu parcarea din fața atelierului său, drept dovadă la spusele ei. Se pare că ea nu este singura care parchează neregulamentar din cauza lipsei de locuri de parcare, unele mașini fiind parcate chiar și pe trecerea de pietoni.

Vedeta scoate zilnic din buzunar 200 de lei pentru a parca mașina

„Ce fac? Cam așa arată parcarea.

Adică uitați, unii parchează pe trecerea de pietoni pentru că nu ai unde să parchezi. Nu ai. Ăsta e tot pe trecerea de pietoni. Eu unde parchez mașina? Ar fi a zecea tură pe care o dau. Unde parchez mașina eu?’’, a completat aceasta.

Citeste si: VIDEO- Opt persoane au fost trimise în judecată, după ce doi indivizi au fost prinși la volan cu acte false. Numele manelistului Romeo Fantastik se regăsește în dosar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si