Laurențiu ar fi spus că el nu și-a dorit niciodată ceva serios cu Bianca, din cauza faptului că s-a purtat urât cu Alexandru.

Bianca și Laurențiu și-au aruncat replici tăioase

”De ce nu mi-ai spus în față? De atâtea ori ai avut ocazia să vorbești”, a spus Bianca.

Citește și: Andreea Mantea a dat cărțile pe față! Ce ar face frumoasa prezentatoare dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții de la „Casa Iubirii”?

”Atitudinea ta s-a schimbat mult de când a plecat Alex. Pentru că în camera roșie cât timp era Alex, erai hahaha și după nu ai mai fost.”, a spus Laurențiu.

Citește și: Robert a avut o ieșire nervoasă. Un concurent vrea să îi strice relația

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Bianca a mers în camera roșie cu Ionuț și nu a părut afectată de faptul că Laurențiu nu-și mai dorește nimic cu ea.

Andreea Mantea a dat cărțile pe față! Ce ar face frumoasa prezentatoare dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții de la „Casa Iubirii”?

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale a avut un răspuns clar și direct la această întrebare care se pare că stă pe buzele mai multor oameni.

„Am mai fost întrebată. Și culmea, un coleg de-ai noștri m-a întrebat! Dar este absurdă această întrebare și zic și de ce. Pentru că eu sunt că o mamă pentru ei. Și o mamă n-ar putea să se îndrăgostească de copilul ei, la modul romantic, amoros. Eu țin la ei exact cum ține o mamă la copiii ei! Eu sufăr alături de ei, eu îi sprijin, eu trec alături de ei prin momentele grele prin care trec ei.

Întotdeauna a fost așa. Pentru că ce fac eu, fac de prea mulți ani de zile. Și dacă nu iau toată treaba asta cu mine...

Citește și: Laurențiu nu se poate decide în privința unei singure fete. Care a fost dorința concurentului

Cred că dacă aș fi genul ăla de om, care nu ar avea pic de seriozitate sau profesionalism, nici n-aș fi rezistat atâția ani de zile în televiziune. Deci, această întrebare pică din start. Este absurdă, doar prin prisma faptului că eu îi văd ca pe niște copii, pentru mine, și îmi doresc să îi văd bine. Și, după emisiune, eu păstrez legătura cu ei, să îi știu bine. Îmi spun, îmi cer sfaturi, vorbim de rețete, de tot felul de lucruri din astea”, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru Click.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Andreea Mantea chiar a devenit prietenă cu foștii concurenți din sezoanele trecute și țin legătura mai mereu.

„Îmi scriu, mă întrebă, îmi cer sfaturi, povestim, plângem”, a spus prezentatoarea TV pentru sursa menționată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si