Numai în spitalele din Anglia s-au înregistrat 740 de morţi, iar bilanţul a crescut la 12.396 de decese până miercuri la ora 16.00 GMT (19.00, ora României).

Peste 18.665 de contaminări cu covid-19 au fost înregistrate în 24 de ore, iar bilanţul a trecut pragul de 100.000 şi a crescut la 103.093 de cazuri de la începutul epidemiei în regat, a anunţat ministerul.

Citeste si: Ministrul Afacerilor Interne: Cei care au perceput că pot veni de Paşte acasă că vor sta în izolare la domiliciu au perceput eronat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mărturiile unui fotbalist infectat cu Covid-19:"Voiam să îmi smulg pielea de pe mine. Nu am mai trăit niciodată ceva atât de înfricoşător"

Guvernul a avertizat joi, printr-un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson, aflat în convalescenţă după ce s-a îmbolnăvit de covid-19, că este prea devreme să se relaxeze măsurile de izolare în Marea Britanie.

Citeste si: Ludovic Orban şi Lucian Bode au verificat stadiul lucrărilor la Magistrala M5 de metrou, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor

”Ne von ghida după recomandările oamenilor de ştiinţă şi experţilor(...). Nu trebuie să reducem la neant progresele care s-au observat printr-o relaxare prea timpurie a distanţării sociale”, a declatat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si