”În prezent avem 1.288 de cadavre ale oamenilor care au fost ucişi. Subliniez, este vorba despre civili”, spune Andrii Niebitov, şeful Poliţiei Regiunii Kiev, citat de agenţia de presă Interfax-Ucraina.

”Majoritatea dintre ei au fost împuşcaţi cu arme automate”, adaugă Niebitov, subliniind că autorităţile ucrainene continuă să găsească noi morminte ale civililor ucişi în regiune.

Câte persoane au murit până acum în Ucraina

Potrivit unui raport publicat pe 10 mai, peste 3000 de persoane au murit în timpul războiului din Ucraina, deoarece nu au putut primi îngrijiri medicale la timp. 

Citeste si: VIDEO| Toate clădirile nou-construite ar putea fi obligate să aibă panouri solare pe acoperişuri 

De asemenea, în timpul masacrului, au murit atât soldați ruși, cât și ucraineni. 

Rușii au lansat un atac cu rachete din Marea Neagră spre orașul Odesa

În ciuda numărului mare de decese, războiul continuă și nu pare a se termina prea curând. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire macabră în Maramureș. Se repetă crima de la Măgurele?

Armata rusă a lansat miercuri un nou atac cu rachete din Marea Neagră, vizând mai multe ținte din regiunea Odesa.

Armata rusă a lansat miercuri un  atac cu rachete din Marea Neagră  care a afectat regiunea Odesa, în sud-vestul Ucrainei, a indicat Comandamentul de operaţiuni Sud al forţelor armate ucrainene pe contul său de Telegram.

„Un nou atac cu rachete lansat împotriva regiunii Odesa dinspre Marea Neagră”, se menţionează în informarea citată de Agerpres.

Atacuri cu rachete din Marea Neagră

Armata rusă „continuă să distrugă infrastructurile (din zonă)  şi să exercite presiune psihologică  asupra civililor, atacând aşezări din regiune la primele ore ale dimineţii”, subliniază comandamentul ucrainean.

Potrivit datelor preliminare, nu există informaţii pe moment cu privire la eventuale victime sau distrugeri semnificative, dar echipe de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi date precise vor fi făcute publice în orele următoare.

Comandamentul militar ucrainean nu precizează locurile în care au lovit rachetele şi nici numărul proiectilelor lansate.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si