Bill Gates a prezis coronavirusul? Discurs absolut șocant, în urmă cu 6 ani

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a vorbit încă de acum șase ani despre consecințele tragice pe care le-ar putea suferi omenirea în cazul unei epidemii globale declanșată de un virus ce nu poate fi controlat. Gates a avertizat încă din 2014 că omenirea nu este pregătită pentru o asemenea catastrofă.

R.B., marți 10 martie 2020 , 14:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Când eram copil, dezastrul de care ne temeam cel mai mult era războiul nuclear. De aceea țineam un butoi în beci, plin cu conserve și apă. În caz de atac nuclear urma să coborâm, să ne adăpostim și să mâncăm sin butoi.

Citeste si: Coronavirus România. Traian Băsescu spune că ar închide metroul

Astăzi pericolul cel mai mare de catastrofă mondială nu este războiul nuclear, ci un virus mortal. Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război.

Citeste si: Coronavirusul, tratat cu vitamina C? Anunțul făcut de medicii din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Nu rachete, ci microbi”, a declarat Gates în 2014, într-o cuvântare, conform capital.ro.

Citeste si: Coronavirus Italia. Asistenta copleșită de epuizare, imaginea emoționantă de pe frontul luptei cu epidemia


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si