Boenică a scăpat de pușcărie! Romeo Ursu: ”Am ridicat rangul de interlop la loc de cinste”! Urmărit general de 12 ani, deși a scris pe Facebook unde locuiește

Romeo Ursu, cunsocut sub porecla de Boenică, a scăpat oficial de pedeapsa de 10 ani de închisoare într-un dosar cu fraude imobiliare. Acum, Boenică râde de autoritățile românești.

Author: Radu Constantin luni 22 iunie 2020 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Romeo Ursu alias Boenică a scăpat de unul dintre dosarele pentru care fusese condamnat la 10 ani de închisoare, pentru fraude imobiliare. 12 ani nu au fost suficienți pentru autoritățile din România să reușească să-l extrădeze pe bucureșteanul condamnat, în ciuda faptului că acesta și- trecut pe contul de socizalizare locația în care se află alături de familia sa: Amman, Iordania.

Acum, Boenică transmite un mesaj dur autorităților, în care explică faptul că adevărații interlopi nu se află în tribunale ci în Parlament și Guvern, locul de unde se fură cel mai mult în România. 

Boenică a scăpat pușcărie! Romeo Ursu:”Adevărații interlopi sunt la conducerea țării”

”S-au îndeplinit termenele de PRESCRIPȚIE A EXECUTARI PENALE, am reușit ce nu a reușit nimeni în România, sunt un OM LIBER după 12 ani dar înca serviciile de acasă prin televiziunile care sunt DIRIJATE de ei, să mă ponegrească pe motiv că aș fi INTERLOP.

Autorități Române, am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE, pe când voi, prin incompetența voastră, prin trădările voastre de neam și țară ați demonstrat în 30 ani unde ați dus țara și națiunea română!!!

De 30 de ani, interlopii aduc tot ce agonisesc sau fură în Romania și acolo consumă, voi cei care ați dirijat România 30 ani- ați furat din vistieria țării și ați trimis banii prin străinătate.

Citeste si: Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie, plasaţi sub control judiciar pentru instigare la şantaj

ACUM ÎNTREB PE TOȚI CEI CARE CITESC ACESTE RÂNDURI: CINE SUNT INTERLOPII???!”, a scris Romeo Ursu alias Boenică pe contul lui de soicalizare. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si