Bogdan Ionel, adolescentul care a ucis-o pe Petronela, nu va merge la puscarie! El va fi internat intr-un centru de reeducare
Actual

Bogdan Ionel, adolescentul care a ucis-o pe Petronela, nu va merge la puscarie! El va fi internat intr-un centru de reeducare

M. P.
20 sep 2018

Rasturnare se situatie in cazul criminalului din Botosani! Bogdan Ionel a fost trimis in udecata de procurori in 3 septembrie.

Potrivit botosaneanul.ro, daca va fi condamnat la o pedeapsa privativa de libertate, el nu o va executa in inchisoare. El isi va ispasi pedeapsa intr-un centru de reeducare si ar putea fi eliberat in jurul varstei de 30 de ani.

Procesul adolescentului criminal se va judeca la Tribunalul Botosani. In acest moment nu se stie data la care va avea loc primul termen din dosar. Potrivit aceleiasi surse, exista posibilitatea ca sedintele de judecata sa nu fie publice avand in vedere ca Bogdan Ionel este inca minor.

Citeste si: Scandal intre doi soferi din Constanta! Unul dintre barbati a scos pistolul

Dupa patru luni de cercetari, oamenii legii au stabilit ca Bogdan Ionel si-a premeditat crima din padure si este singurul responsabil de fapta comisa in 25 aprilie,

Daca va fi condamnat la o pedeaspa privativa de libertate, o va executa intr-un centru de reeducare, urmand sa fie internat intr-o institutie specializata in recuperarea minorilor, cu regim de paza si supraveghere.

Citeste si: Persoanele cu grad de handicap grav vor beneficia de un spor de 15 la suta la salariul de baza

Acolo ar trebui sa urmeze programe intensive de reintegrare sociala, dar si programe de pregatire scolara si formare profesionala potrivit aptitudinilor sale, scrie botosaneanul.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook