Bogdan Ionel, adolescentul care a ucis-o pe Petronela, nu va merge la puscarie! El va fi internat intr-un centru de reeducare

Rasturnare se situatie in cazul criminalului din Botosani! Bogdan Ionel a fost trimis in udecata de procurori in 3 septembrie.

M. P., joi 20 septembrie 2018 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit botosaneanul.ro, daca va fi condamnat la o pedeapsa privativa de libertate, el nu o va executa in inchisoare. El isi va ispasi pedeapsa intr-un centru de reeducare si ar putea fi eliberat in jurul varstei de 30 de ani.

Procesul adolescentului criminal se va judeca la Tribunalul Botosani. In acest moment nu se stie data la care va avea loc primul termen din dosar. Potrivit aceleiasi surse, exista posibilitatea ca sedintele de judecata sa nu fie publice avand in vedere ca Bogdan Ionel este inca minor.

Dupa patru luni de cercetari, oamenii legii au stabilit ca Bogdan Ionel si-a premeditat crima din padure si este singurul responsabil de fapta comisa in 25 aprilie,

Daca va fi condamnat la o pedeaspa privativa de libertate, o va executa intr-un centru de reeducare, urmand sa fie internat intr-o institutie specializata in recuperarea minorilor, cu regim de paza si supraveghere.

Acolo ar trebui sa urmeze programe intensive de reintegrare sociala, dar si programe de pregatire scolara si formare profesionala potrivit aptitudinilor sale, scrie botosaneanul.ro.

Te-ar putea interesa si