Bogdan Mocanu spune adevărul despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! Concurentul de la Puterea Dragostei aduce dovezi

Bogdan Mocanu, concurent în casa Puterea Dragostei, a vorbit despre "relaţiile intime" cu Larisa și Bia, după ce aceasta din urmă a afirmat că a întreținut relații intime cu el și că nu ar fi singura din casă.

A.N.C, marți 10 septembrie 2019 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a infirmat declarațiile Biei și susține că fosta concurentă a mințit din dorința de a ieși în evidență.

Bogdan Mocanu susține că nu a avut relații intime cu Bia și Larisa

"Îmi place să cred că discreţia mă caracterizează însă la fel şi faptul că sunt un bărbat asumat. Nu am mai fost pus în poziția în care trebuie să infirm faptul că aş fi avut relații intime cu o persoană, după cum se interpretează din relatările Biei, însă aparent chiar toate au un început!
Dacă nu era destul, am aflat ca prin patul meu e posibil să mai fi trecut şi Larisa Judele şi de asemenea în timp ce încercam să o cuceresc pe Andra, noua concurentă, aş fi sunat-o pe Ana.. Cum am spus, sunt un bărbat asumat, am sunat-o pe Ana în clipe de ale mele mai grele, dar la acel moment nici nu aveam idee că Andra va intra în casă. Iar legat de Larisa, probabil am avut amândoi amnezie, pentru că nu ne amintim nici pe departe povestea aşa cum a relatat-o Bia.

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei aruncă bomba! A avut relații intime cu Bogdan Mocanu: "Am avut o relație cu tot ce include"

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, declarație uimitoare despre Andreea Mantea: "Este o femeie superbă"

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Rusu va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

În concluzie, Bia, un personaj controversat, intr-un sens negativ se pare, din păcate, se agață de subiecte picante, iar dacă nu are, le inventează, aşa cum a făcut şi cu "crush-ul" spontan pentru Livian, pentru a avea vizibilitate şi pentru a încerca să devină virală, eventual pentru a avea pretext de a reintra în Casa Puterea Dragostei.

Nu a fost problema mea, până când nu m-a tras în această "inducere în eroare a publicului", cum o numește ea într-o conversaţie ulterioară cu Larisa, care o trage la răspundere.

Am observat că, mai nou, vorbeşte şi despre alţi concurenţi cărora le atribuie relaţii fictive. Se pare că afirmaţiile nefondate, care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea sunt specialitatea ei. Spune că între Jador şi Paula ar fi ceva, dar desigur şi de această dată minte, să iasă în evidenţă. Când i-a cerut Paula explicaţii, a răspuns, cu nonşalanţă, "eram nervoasă, trebuia să zic şi eu ceva". Pe ea nu o interesează în ce situaţii îi pune pe ceilalţi atâta vreme cât e în centrul atenţiei.
Acum ca sunt în subiect, sper din suflet, pentru binele ei, dacă se reîntoarce, sa vină cu intenţii sincere, altfel, de data asta, eu voi fi cel care intră în detalii reale şi să le numim...nefavorabile pentru ea.
Promit că nu voi fi omul bun care ajunge să fie luat de prost", a declarat Bogdan Mocanu pentru kfetele.ro.

Într-o discuție cu Larisa, Bia a recunoscut că declarațiile au fost doar de show.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si