Bombele de pe litoral. 7 restaurante, o pensiune si un fast-food de pe litoral, amendate pentru nereguli privind depozitarea alimentelor

Sapte restaurante, o pensiune si un fast-food de pe litoral au fost amendate, luni, de inspectorii sanitari veterinari, dupa ce au fost gasite mai multe nereguli, printre care depozitarea si etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare si comercializarea acestor produse in spatii neaprobate sanitar-veterinar, fiind confiscate aproape 30 de kilograme de carne si produse din carne, anunta News.ro.

A.L., luni 10 iulie 2017 , 20:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inspectorii sanitar veterinari si pentru siguranta alimentelor care activeaza in cadrul Comandamentului Sezon Estival au verificat modul in care sunt respectate conditiile sanitare-veterinare si pentru siguranta alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare in unitati din Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti si Mangalia.

"Au fost verificate 37 de unitati, iar in urma controalelor, inspectorii au constatat o serie de neconformitati, dupa cum urmeaza: manipularea  necorespunzatoare a produselor alimentare; comercializarea directa catre consumatorul final a produselor alimentare in spatii neaprobate sanitar veterinar; etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare; neintretinerea spatiilor de lucru, a utilajelor si ustensilelor folosite; depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare", arata ANSVSA, intr-un comunicat.

Inspectorii sanitar veterinari au amendat sapte restaurante, o pensiune si un fast food, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 20.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate si retrase de la comercializare 29 kilograme de carne si produse din carne, improprii consumului uman, cantitatea fiind transmisa catre o unitate specializata in neutralizarea acesteia. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si