Brigitte Pastramă a ajuns azi la secția de poliție, după ce a fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Deși pozau într-un cuplu fericit, între cei doi soți lucrurile nu merg deloc bine. La doar un an de la nuntă, în urma unui scandal care a degenerat, fosta doamnă Năstase a fost bătută de bărbatul care îi jura iubire în urmă cu doar un an. Ea își dorește acum să divorțeze și încearcă să obțină un ordin de protecție împotriva partenerului bătăuș, relatează Cancan.

Bătăile încasate de Brigitte Pastramă de la Florin, filmate!

În urmă cu nici o săptămână, Brigitte Pastramă a declarat că are camere de filmat în toată casa. Ea spunea că motivul pentru care le-a instalat sunt traumele pe care le-a trăit în trecut, în fostele relații, când a fost înșelată.

Cert este că, dacă Brigitte Pastramă camere de filmat în orice colț al casei, și atacurile violente ale lui Florin Pastramă au fost filmate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit...Doamne,

cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot”, spunea Brigitte Pastramă în urmă cu o săptămână, înainte să se afle cât de mari erau problemele ei în căsnicia cu Florin Pastramă.

Citeste si: VIDEO| Brigitte și Florin Pastramă, afacere de familie. Ce bunătăți le pregătesc clienților

Citeste si: Brigitte Pastramă, bătută crunt de Florin Pastramă! Vedeta cere ordin de protecție împotriva soțului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si