Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.
Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Bruneta, însoțită de soțul ei, Florin Pastramă, au fost surprinși, în urmă cu doar câteva momente, de paparazzi WOWbiz.ro, la cumpărături într-un complex alimentar din Capitală. Femeia purta ochelari de soare masivi și părea destul de abătută, în ciuda aparențelor pe care se străduia să le păstreze.

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.
Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.

Întrebată cum comentează scandalul iscat în jurul presupusei bătăi primite, se pare, de la fiul ei, Brigitte a negat incidentul, ba chiar, la un moment dat, i-a făcut semn lui Florn să nu declare nimic

reprezentanților presei.

Vom reveni cu amănunte.

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Răsturnare de situație! bruneta ar fi fost bătută de fiul său, nu de soț! Primele declaraţii

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Răsturnare de situaţie în scandalul momentului. Brigitte Pastramă a ajuns la poliție din cauza fiului său, nu a soțului. Bruneta a făcut primele declarații despre incident.

Brigitte Pastramă a declarat pentru Romaniatv.net că fiul ei a primit în casă nişte indivizi, alături de care a consumat substanţe stupefiante. În momentul în care s-a trezit, Brigitte a găsit casa vandalizată şi maşina furată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Brigitte Pastramă, primele imagini
Brigitte Pastramă, primele imagini

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. "Mi-au furat masina si mi-au vandalizat casa niste indivizi. Cat am dormit, i-a primit fiul meu in casa. S-au drogat cu toţii si au vandalizat casa", a declarat Brigitte Pastramă pentru RTV. Potrivit sursei citate, vedeta ar fi fost bătută chiar de fiul ei, în vârstă de 19 ani şi nu ar fi prima dată. Însă, vedeta a refuzat să depună plângere împotriva copilului ei.

 

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Citeste si: Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza fiului ei!

Citeste si: Bătăile încasate de Brigitte de la Florin Pastramă ar fi fost filmate! Dezvăluiri halucinante făcute chiar de ea

 

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.
Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie.

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Totul despre zvonurile că divorțează de Pastramă

Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Brigitte Sfăt a dezvăluit care este adevărata relație cu Florin Pastramă, la un an de la nuntă! În urmă cu puțin timp, Brigitte și Pastramă au făcut un an de când s-au căsătorit. Cei doi au ajuns să fie un adevărat cuplu încă din timpul fiulmărilor de la Ferma Vedetelor, iar apoi, nunta lor a ținut prima pagină a tuturor publicațiilor.

Citeste continuarea articolului AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si