Brigittei Năstase, batuta de fostul sot: ”Am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină...”

Brigitte Năstase a trecut prin momente dificile ani de zile, însă cel care a ajutat-o să scape de problemele cu care se confrunta a fost nimeni altul decât Ilie Năstase, după cum a mărturisit aceasta de curând.

Author: Viorela Precupas marți 21 noiembrie 2017 , 14:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Invitată în cadrul unei emisiune, Brigitte Năstase a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut cu fostul soţ, care era un bărbat extrem de agresiv, care o bătea, scrie wowbiz.ro
 
„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii.
Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat. Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură.
Penru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze"
, a declarat Brigitte.
 

Mai mult de atât, ea susţine că a fost atacată chiar de faţă cu Ilie Năstase, de curând: „Recent, m-a atacat fizic într-un supermarket. I-am dus pachete în celulă şi el m-a atacat după. I-am facut şi o plângere. S-a întâmplat de mai multe ori. Eu nu mai visez la nimic. Nu am vorbit 7 ani despre asta. Orice femeie care este bătută de soţ, trăieşte cu speranţa că se va schimba. Şi eu m-am rugat mult pentru el. Fiul meu nu poate să fie vizitat de tatăl. Fetiţa mea poate să fie, şi am considerat că are nevoie de tată de Paşte şi de Crăciun pentru a avea ambii părinţi lângă ea.  Am sperat că acest om să se schimbe pentru a fi doi părinţi decenţi pentru fetiţă. Dar orice efort făceam, el nu era acolo pentru mine. Omul acesta nu mulţumeşte, îţi trage încă un pumn. Eu am ajutat pentru că am vrut să fim o familie pentru fetiţa noastră. Eu nu mai vorbesc cu el. Nu-mi este frică de el, ci doar de Dumnezeu. M-a atacat de faţă cu Ilie, am sunat la poliţie şi a plecat. Eu am credinţă în Dumnezeu şi atât. Dumnezeu mă va proteja şi de acum înainte", a mai spus ea. 
 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si