Celebrul actor Bruce Willis și-a sărbătorit vârsta de 68 de ani alături de familie și de apropiați. Este prima aniversare a actorului după ce a fost diagnosticat cju demență.

Bruce Willis și-a sărbătorit ziua de 68 de ani alături de familie și apropiați

Soția actorului, Emma Heming Willis a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care și-a exprimat sentimentele către fanii săi:  „Mă simt atât de norocoasă să vă simt dragostea și căldura îndreptate către soțul meu și familia noastră.

Văd mesajele voastre pe care le transmiteți și tot ce pot să vă spun este că vă mulțumesc. Conexiunea cu voi mă ajută.”

Citește și: VIDEO- Soția lui Bruce Willis, apel disperat către paparazzi

Ulterior, soția actorului a mărturisit că dimineața ei a fost destul de copleșitoare: „Mi-am început dimineața plângând, așa cum se poate observa și din ochii mei umflați. Primesc mereu mesaje de la oameni care îmi spun: „Oh, ești atât de puternică. Nu știu cum o faci”. Nu am de ales. Am momente de tristețe și de durere în fiecare zi, mai ales acum, de ziua lui”.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis suferă de demență- anunțul făcut de familia actorului

Citește și: Bruce Willis, diagnosticat cu afazie

Bruce Willis suferă de demență- anunțul făcut de familia actorului

Celebrul actor american Bruce Willis suferă de demență. Familia acestuia a fost cea care a anunțat publicul despre boala cu care se confruntă actorul.

Familia actorului a postat un mesaj pe Instagram, prin care a dezvăluit câteva detalii despre boala cu care se confruntă Bruce Willis: demență frontotemporală.

Actorul Bruce Willis- diagnostic crunt: suferă de demență frontotemporală

Familia lui Bruce a anunțat, în același mesaj, că se simte ușurată pentru că  diagnosticul actorului este clar. În primăvara anului trecut, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o boală care provoacă dificultate în vorbire. Ulterior, boala acestuia a avansat și diagnosticul s-a concretizat. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În același timp, familia actorului american a mai transmis că, odată cu mediatizarea acestei vești, speră să existe și mai multă recunoaștere în tratarea bolii.

Citește și:  Bruce Willis, diagnostic crunt

Actuala lui soție, Emma Heming și cele două fiice, alături de Demi Moore și cele trei fiice pe care le are cu Bruce Willis au semnat împreună mesajul postat în mediul online:  „Bruce și-a folosit mereu vocea pentru a-i ajuta pe alții și pentru a ajuta la conștientizarea unor probleme importante, și în public dar și în privat. Știm în inimile noastre că dacă ar putea astăzi să o facă, ar încerca să aducă această boală debilitantă în atenția lumii și ar încerca să creeze o conexiune cu cei care se confruntă cu ea”.   

Citește și:  VIDEO- Ce înseamnă afazia, boala care îl face pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Boala de care suferă Bruce Willis în prezent are ca simptome principale dificultatea în vorbire și în comportament.

De asemenea, poate fi însoțită de dificultăți de mișcare, slăbiciune musculară și pierderea controlului funcțiilor fiziologice de urinare sau defecare.

Ce înseamnă afazia, boala care l-a făcut pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Afazia, o afecțiune care îi împiedică pe pacienți să comunice în mod normal, atât verbal, cât și în scris, apare adeseori în urma unui accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian. Din păcate, acest diagnostic i-a fost pus recent actorului Bruce Willis, iar acesta nu va mai putea să joace niciodată.

Anunțul retragerii din activitate a lui Bruce Willis a fost făcut pe Instagram de soția sa, Emma Heming Willis, informează    The Independent.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si:  „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea- kanald.ro

Citeste si:  „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

Potrivit acesteia,   diagnosticul de afazie   a fost pus în cazul actorului de 67 de ani după ce el "s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate”.

Citeste si:   A murit actorul american Paul Herman, cunoscut mai ales pentru rolul din "Clanul Soprano"

Afazia, boala care îl obligă pe Bruce Willis să renunțe la actorie, este descrisă de medici ca o   tulburare de limbaj   cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si