Bucureștean | Drepturile de cetățean cu laptopul în ghiozdan

Bucureștenii din prezent sunt printre primii care acceptă tehnologia în viața lor. Mulți poartă deja cu naturalețe ghiozdane cu „slot” pentru laptop.

Author: I.C. vineri 26 iunie 2020 , 16:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Și știu deja un service bun de laptop in Bucuresti.

La job mai ales, grupurile de Whatsapp sunt folosite din ce în ce mai des. E-mail-ul este calea oficială de comunicare. Mai nou, conferințele pe Zoom au început să devină obișnuință. Bucureștenii nu își mai permit să aibă probleme cu laptopul. Dar dacă au?

În Capitală locuiesc trei mari categorii de utilizatori de laptop

 

  1. Cei neglijenți și indiferenți, care nu acordă importanță nici măcar minimei îngrijiri față de laptop și nu apelează la service decât în primii doi-trei ani de la achiziționare, pentru a utiliza beneficiile aduse de certificatul de garanție.

 

  1. Cei cât de cât grijulii cu laptopul dar neinteresați de aprofundări ale activității de întreținere, așadar nici de o curățare profesională de praf făcută de tehnicieni de service, considerând asta o risipă de bani, deși tarifele sunt la îndemâna oricui.

 

  1. Cei tipicari, posesori de instrumente și soluții de curățat tastatura și display-ul, preocupați de antivirus performant, obișnuiți cu mersul la service pentru curățarea periodică de praf, pe principiul mersului la cabinetul de stomatologie pentru detartrajul efectuat periodic.

 

Dacă ultima categorie prezentată (C) este familiarizată cu avantajele mersului la service și realizează foarte bine că și laptopul este un echipament IT supus uzurii și agresiunilor de tot felul, categoria celor cât de cât grijulii (B) trebuie să înțeleagă că în unele cazuri este nevoie de o placă video mai bună, de o putere de procesare mai mare.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Primii, cei neglijenți (A), trebuie să ajungă cel puțin o dată la Service Laptop București ca să se convingă după aceea că a merge când și când la specialiști în reparații de laptop în București este o idee bună, inclusiv pentru update-uri hardware ori software.

Ce știu angajații de acolo să facă? Să diagnosticheze, să desfacă, să facă reparații, să reasambleze și să returneze laptopul funcțional proprietarului. Reparații hardware atât la tastatură, mousepad, sloturi, jack-uri, display, cameră web, cât și la etajul de alimentare, la placa video, la placa de bază chiar. Pe partea software – antivirus, sistem de operare etc.

Obligația de a folosi laptopul și dreptul de a merge cu el în service

A fi cetățean activ în București presupune aproape de fiecare dată a folosi un laptop. Scump, ieftin, nou sau vechi – mai puțin contează. Unul la care să țină bateria de preferat, și cu care conectarea la Wi-Fi să fie posibilă. Iar când aceste condiții nu mai pot fi îndeplinite, drumul la un service de laptopuri din București este un lucru de bun simț.

Poate că în viitor, într-o lume digitalizată până și în cele mai vechi infrastructuri bucureștene, vor apărea drepturi legate de accesul la laptopuri și implicit accesul la reparatii laptop in Bucuresti, cel puțin. Până atunci, însă, în prezent depinde strict de posesor dacă și la ce centru de service merge pentru a își repara laptopul.

Citeste si: ”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui- kfetele.ro

Citeste si: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si