Bunicul de 96 de ani al Gabrielei Firea îşi aşteaptă celebra nepoată în vizită! ”N-a mai trecut de mult, dar la câtă treabă are, ce să-i faci?!" Gheorghe Rotaru este cel mai vârstnic jandarm din România VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Rotaru este bunicul din partea mamei al Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Bătrânul are 96 de ani şi este cel mai vârstnic jandarm din România.

luni 19 noiembrie 2018 , 08:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gabriela Firea Pandele, actualul primar al Capitalei, este născută la Bacău, dar are rude şi în judeţul Vaslui, în satul Băbuţa, acolo unde trăieşte bunicul vedetei din partea mamei. Gheorghe Rotaru, un bătrân de 96 de ani, este indiscutabil un personaj autentic, ţinând cont că a fost contemporan cu Regele Mihai şi că, la o asemenea etate, mai cântă încă melodiile tinereţii lui!

Moş Gheorghe o aşteaptă răbdător pe Gabi să-l mai vadă măcar o dată, ”n-a mai trecut de mult, dar la câtă treabă

are, ce să-i faci?! Eu o aştept”, şi îşi umple timpul uitându-se la televizor. ”Nu prea mai vede, el a avut necazuri mereu cu ochii, dar oricum aşa se întâmplă după o vârstă”, ne-au povestit Viorel şi Dorica Hrib, cei doi oameni care au grijă ca bunicului Gabrielei Firea să nu-i lipsească nimic.

 

 

Decorat şi premiat în repetate rânduri de autorităţi pentru serviciile aduse statului în timpul celui de-al doilea război mondial, Gheorghe Rotaru locuieşte într-o casă bătrânească decentă, crescând găini şi curcani.

La 96 de ani, bunicul primarului Capitalei n-a uitat cum se foloseşte muzicuţa, perfomând însă şi cu vocea, aşa cum a ţinut chiar el să ne demonstreze, cântând o melodie despre cât de mari crai erau jandarmii pe vremuri:

”Ieri plimbându-mă pe stradă, m-am întâlnit c-un jendărel,

frumos, tânăr ca o floare, mă duc, mamă, după el,

Nu te duce, fata mamii, că jandarmu-i om şiret,

Te sărută şi se duce,

tu rămâi cu doru-n piept!”.     


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si