Cei doi au achiziționat o casă boierească în centrul orașului Craiova, casă pe care au plătit nu mai puțin de 230.000 de euro. "Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă", a declarat președintele Comisiei SRI pentru Ziarul de Craiova.

Citeste si: Codul rutier se modifică, iar amenzile sunt URIAȘE! TOȚI șoferii fac ASTA!

Construcția conacului este realizată în 1906 și este amplasat într-o zonă centrală și liniștită a orașului. Casa are 200 de metri pătrați, are parter, etaj și mansardă. Locuința este compusă din două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie și două birouri. Pe lângă toate acestea, în interior este amenajată și o sală de cinema.

Casa e plină cu accesorii de lux

Pentru a păstra intact stilul decorativ al casei boierești, proprietarul susține în anunțul de vânzare că a folosit vopsea decorativă de lux.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Luxul este oferit însă de finisajele deosebite care îmbină stilul clasic al locuinței cu beneficiile caselor moderne inteligente.

Citeste si: Ajutor de urgență pentru Ioana Condea! Mama e disperată că nu poate să o înmormânteze! Ce se întâmplă în aceste clipe acasă la tânăra moartă în Germania!

"Ca și "exces de lux", în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp.

Toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale Swarorovski, băile au robineții suflați cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru "întuneric", sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automata", se arată în anunțul de vânzare, notează cei de la ziaruldecraiova.ro

Cuplul Manda- Vasilescu deține averi impresionante

Claudiu Manda deține și un autoturism de lux,marca Mercedes pe care l-a achiziționat anul trecut în sistem leasing .Conform declarației sale de avere, politicianul a avut în 2017 un venit de peste 146.000 de lei.

Citeste si: Șerban Huidu, declarații tulburătoare despre tragicul accident în care au murit trei persoane: ”Mi s-a părut de un ridicol fantastic!”

Lia Olguța Vasilescu a declarat anul trecut un venit de aproape 145.000 de lei din indemnizația primită în calitate de deputat și ministru al Muncii. În plus, aceasta deține și bijuterii pe care le-a estimat la 10.000 de euro și economii in euro și lei în valoare de peste 186.000 de lei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si