PSD: „Guvernul Cîţu a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă prin care salariile cadrelor medicale sunt îngheţate”

Deputatul PSD Daniel Suciu a declarat că Guvernul Cîţu a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care sunt îngheţate salariile cadrelor medicale. „Nu a fost suficient că au fost păcăliţi şi nu au primit sporurile anul trecut pentru lupta lor cu pandemia”, mai spune social-democratul.

Author: Georgiana Balaban vineri 08 ianuarie 2021 , 18:03

cadre medicale salarii înghețate
PSD - reacție după deciziile lui Cîțu.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Noaptea ca liberalii şi pluseriştii, Guvernul Cîţu a adoptat o ordonanţa de urgenţă prin care salariile cadrelor medicale sunt îngheţate.

Nu a fost suficient că au fost păcăliţi şi nu au primit sporurile anul trecut pentru lupta lor cu pandemia, nu a fost suficient că urmaşii celor 81 de cadre medicale decedate nu primesc pensie, acum umilinţa este desăvârşită! Voi împărţiţi funcţii, alegerile au trecut şi puteţi să vă bateţi joc de oameni. Sunteţi buni doar la minţit!”, a explicat Daniel Suciu, într-un mesaj video postat vineri pe pagina de Facebook a PSD.

PSD: „Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb”

Social-democraţii i-au transmis vineri premierului Florin Cîţu că răstălmăceşte degeana cuvintele din scrisoarea Comisiei Europene transmisă către MInisterul de Finanţe, deoarece instituţia europeană a spus clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în ţara noastră

încă din luna martie a anului, trecut, înainte de criza COVID-19.

Citeste si: Premierul Florin Cîţu, anunț important pentru toți românii: „Se prelungesc măsurile active până la 30 iunie 2021.”

cadre medicale salarii înghețate
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: google]

„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB- de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi!

Citeste si: Cîţu a transmis dacă se va prelungi sau nu starea de alertă. Anunțul de ultim moment

Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak” (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu)! Nu le pasă deloc de ţară!

Azi, şeful politic al lui Cîţu continuă modelul ”totul pentru noi, nimic pentru români”, cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic!

- Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.

- Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.

- Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.

La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîţu-cîţu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Ţeparilor duce ţara direct în prăpastie!”, arată o postare făcută vineri pe pagina de Facebook a PSD.

Ce a transmis partidul condus de către Marcel Ciolacu

Reacţia partidului condus de Marcel Ciolacu vine după ce Florin Cîţu a afirmat că de câteva zile circulă o ştire falsă cu privire la o scrisoare a Comisiei Europene trimisă către Mininisterul de Finanţe. Şeful Executivului spune că documentul este în limba engleză, ceea ce este o barieră pentru PSD. El mai explică faptul că scrisoarea precizează că deficitul bugetar de anul trecut a fost cauzat în mare parte de pandemie, iar PSD în loc să aibă surplus bugetar în intervalul 2016- 2018 şi-a bătut joc de economie şi a adoptat o lege a pensiilor care nu avea finanţarea asigurată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si