Un bărbat din judeţul Gorj este cercetat penal după ce a împuşcat câinele vecinilor,  folosind o armă pe care o deţinea legal. Poliţiştii au ridicat toate armele pe care acesta le avea şi au deschis pe numele lui dosar în care este cercetat pentru trei infracţiuni.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, incidentul s-a produs în comuna Bolboşi, unde un bărbat, deţinător legal de arme letale şi neletale, a împuşcat câinele vecinilor.

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia

Stăpânii animalului au chemat Poliţia, iar poliţiştii au constatat că animalul a fost rănit, însă a supravieţuit, fiind dus la veterinar de către stăpâna sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Oradea: Concurs spectaculos de câini ciobănești

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul care a tras asupra animalului are autorizație pentru a deţine, purta şi folosi arme letale şi neletale. Oamenii legii au ridicat armele deţinute de acesta, în vederea continuării cercetărilor, a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Citește și: Un tânăr care făcea jogging a fost ucis de un urs, în Italia

Bărbatul este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi munițiilor, uz de armă fără drept şi rănirea fără drept a animalelor.

Citește și: A crezut că a cumpărat doi câini la un preț avantajos, dar a avut parte de o surpriză! Ce animale a cumpărat, de fapt, bărbatul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si