UPDATE: „A fost necesară intervenția unei locomotive de ajutor pentru continuarea călătoriei, ceea ce a generat o întârziere semnificativă, de 380 minute la plecarea din stația Șercaia. Călătorilor li se vor oferi apă în stația Sibiu”, a informat CFR Călători.

Conform comunicatului de presă, „cauzele care au generat această situație” vor fi stabilite de o comisie de cercetare, iar „CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

O călătorie de la București la Budapesta s-a transformat într-un coșmar pentru călătorii unui tren care, din cauza unei defecțiuni tehnice, s-a blocat în zona localității Șercaia din județul Brașov, potrivit Ziuaonline.com.

Directorul general al CFR s-ar fi deplasat la locul incidentului

Călătoria plănuită să dureze câteva ore s-a prelungit într-un maraton epuizant pentru călători, care au fost nevoiți să aștepte ore întregi în condiții improprii.

Pe data de 3 iulie, în jurul orei 22.00, trenul care a plecat din București la ora 18.25 cu destinația Budapesta, ar fi trebuit să ajungă la ora 23:39 în orașul Sibiu, conform programului său de circulație. Din nefericire, cu toate acestea, trenul s-a confruntat cu o defecțiune tehnică în apropierea localității Șercaia, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. 

Citește și: O fată de 16 ani a fost găsită ascunsă într-o autoutilitară. Aceasta ar fi vrut să părăsească țara cu iubitul ei

Directorul general al CFR s-ar fi deplasat la locul incidentului.

Directorul general al CFR s-ar fi deplasat la locul incidentului.

[Sursa foto: Ziuaonline.com]

Mulți dintre călători se simt dezamăgiți și abandonați deoarece nimeni de la Compania de Căi Ferate Române (CFR) nu a oferit informații concrete cu privire la punerea în mișcare a garniturii. Ziuaonline.com a încercat să obțină o declarație oficială din partea CFR Sibiu, dar, casierița de serviciu, le-a comunicat că sunt prost informați, iar ghinioniștii nu sunt abandonați deoarece la fața locului s-a deplasat domnul director. 

Întârziere de zeci de minute a unui tren care trebuia să ajungă la Gara de Nord

Acum 2 săptămâni, trenul care îi aducea pe mai mulți călători de la Aeroportul Otopeni către Gara de Nord s-a stricat pe traseu, iar oamenii au fost obligaţi să parcurgă pe jos, cu bagajele în braţe, cele câteva sute de metri pe care le mai aveau de parcurs până la Gara de Nord, potrivit newsweek.ro.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și: O mașină cu cinci persoane a fost lovită de un tren cu 50 de pasageri, în Vâlcea. O persoană a murit/ Doi adulți și doi copii, răniți

Trenul companiei private ar fi plecat în jurul orei 09.12 de la Aeroportul Otopeni şi ar fi trebuit să ajungă la ora 09.37 în Gara de Nord. Totuşi, trenul a cedat pe traseu şi, după câteva minute de aşteptare, pasagerii au decis să continue călătoria pe jos, printre linii, către Gara de Nord, chiar dacă astfel s-au expus unor pericole. Nu se ştie exact care a fost motivul care a dus la stricarea trenului, dar cert este că el a ajuns, conform site-ului oficial al CFR, cu o întârziere de 49 de minute în Gara de Nord, făcând practic de trei ori mai mult decât cele 25 de minute pe care le avea de parcurs în mod normal între cele două terminale.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si