Cum se calculează cifra destinului în funcție de ziua și anul nașterii

Află cum să-ți calculezi cifra destinului în funcție de ziua și anul nașterii. Trebuie să faci neapărat acest calcul pentru a descoperi cifra destinului.

Georgiana Balaban, marți 15 septembrie 2020 , 21:24

calcul cifra destinului
Cum să-ți calculezi cifra destinului.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pașii pentru a afla cifra destinului, chiar aici. Numărul destinului reprezintă esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.

Cifra destinului tău scoate la iveală personalitatea și însușirile care te vor însoți toată viața. Totodată, numărul destinului îți va arăta cum vei evolua ca persoană pe parcursul vieții.

Cifra destinului este formată din suma redusă a tuturor cifrelor din data nașterii.

Citeste si: Gopo 2020. ”La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu, a câștigat nouă trofee

Citeste si: Coreea de Nord ameninţă cu o consolidare a prezenţei militare în apropierea DMZ

Citeste si: Ce salarii se plătesc în Norvegia și care este salariul minim de aici

Calculul este următorul. Data nașterii, scrisă sub formă numerică, (inclusiv luna, care va fi un număr cuprins între 1 și 12), apoi se adună cele trei numere. Mai departe, aduni toate cifrele din care este compus acest număr. Dacă obții un număr compus din două cifre, atunci repeți calculul. Trebuie să ajungi la un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere superioare).

Află cifra destinului care te va ajuta pentru tot restul vieții

Îți vom expune un prim calcul, un exemplu:

28 noiembrie 1998 se exprimă numeric astfel: 28.11.1998.

calcul cifra destinului
Află cifra destinului tău.[Sursa foto: PixaBay]

Se adună cele trei numere: 28+11+1998 = 2037 = 39. Suma obținută este compusă din două cifre (3 și 9) și nu este un număr superior (11 sau 22). Dacă ar fi fost un număr superior, adunarea s-ar fi oprit aici, iar suma redusă ar fi fost acel număr.

Citeste si: Implanturi asistate laser

Adunăm cifrele care compun suma obținută anterior: 3+9 = 12. Noua sumă este compusă tot din două cifre (1 și 2) și, din nou, nu este un număr superior (11 sau 22), așa că operațiunea de adunare trebuie continuată.

Se adună cifrele care compun suma obținută anterior: 1+2 = 3. Aceasta este, în sfârșit, suma redusă a datei de 28 noiembrie 1998 și reprezintă numărul destinului pentru această dată de naștere.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si